Celebrity

1. února 2024 06:00

Josef Šťastna

Denisa Nesvačilová promluvila o mužích a svádění. Nejhustější chlapi mají tajemství, říká

Nesvačilová Playboy křest 2024 leden a únor

Herečku Denisu Nesvačilovou (32) jsme potkali na večírku magazínu Playboy, takže bylo logické, že řeč se rychle stočí na erotiku, nahotu a nebo také na to, jaké balící techniky a triky na hvězdu seriálu ZOO fungují. Podle talentované herečky je několik oblastí, na kterých by měli čeští muži zapracovat.

Deniso, Playboy je magazín o nahotě a erotice, takže je logické, že se musím zeptat na váš vztah k nahotě. Jste hodně exhibicionistka, nebo „stydlínka“?

Já byla tváří Playboye v minulém roce a podle těch fotek, které jsem nafotila, můžete znát odpověď. Já jsem stydlín. Myslím si, že úplná nahota patří domů a myslím si, že se pro herečku nehodí ani v časopise jako je Playboy. Já jsem velmi spokojená s tím, že jsme nafotili provokativní, erotické, ale velmi cudné snímky.

Dostáváte určitě otázky, čím vás musí upoutat muž, abyste se za ním otočila. Ale otočím to. Co musí mít žena, abyste se za ní otočila?

Já se za ženami otáčím pořád, ale není v tom žádný sexuální podtext. Je to jen o tom, že nemám problém ocenit krásnou ženu nebo ženu, která má obrovské charisma či mě něčím zaujme. Myslím, že to hodně vypovídá také o tom, jaká jsem já, že netrpím žádnou záští k nádherným holkám. V poslední době hodně ženám zkoumám rty, protože mám pocit, že těch botoxových pusinek je, dámy, poslední dobou už moc. Takže já si vždy říkám „hm hezká, ale jaká by byla bez toho botoxu“. Myslím si, že do dvou let budou ženy jako já, které nemají nic umělého, rarita. Ale vy jste říkal, že víte, čím mě upoutá muž...

Určitě mi řeknete, že musí mít charisma...

Ano, muž musí mít charisma a intelekt. Ten tedy není vždy vidět na první dobrou, ale charisma vidět je. Muž musí mít také smysl pro humor, to se dá poznat na očích.

Jste okouzlující herečka a je o vás zájem. Prozradíte, jaký trik na vás zabírá, když vás bude chtít nějaký muž oslovit?

Muž by měl být slušný a nebýt trapný, to je úplný základ. Bohužel se hodně často stává, snad z nějaké nervozity, že ti muži bývají strašně moc trapní a neslušní. K ženě mého věku, mně bude v létě 33, se už sluší chovat s nějakou úctou. Bohužel ti slušní muži málokdy mají odvahu ženu oslovit. Většinou spíše chodí takoví poloblbci. Kluci a pánové, nebuďte poloblbci a všem na světě bude líp (herečka se výrazně směje, pozn. red.).

Vidím, že české muže máte hodně prozkoumané. Jak si podle vás ale Češi stojí ve srovnání s Evropou? Když ty české chlapy srovnáte s Němci, Poláky, Italy, Španěly... Kolik byste českým mužům dala na stupnici od jedné do desítky, přičemž desítka je nejvyšší ohodnocení?

Nemám úplně zkušenosti s národnostmi, o kterých jste mluvil, v takovém měřítku. Ale českým mužům bych na stupnici dala šestku. Byla bych ráda, kdyby to bylo více a znám české muže, kteří mají třeba jedenáct z deseti, ale je jich pomálu. Myslím si ale, že stejné je to v Česku s dámami, že také jsou to spíše šestky než desítky, myslím si, že máme na čem pracovat.

Rozumím. Na čem by tedy čeští muži měli zapracovat, aby atakovali třeba osmičku?

Určitě na stylu. Na dodržování dress code, to je v České republice obecně velký hřích. Na úctě k ženě, na humoru a na kouzlu osobnosti, které není prvoplánové. Myslím, že čeští muži si asi často myslí, že kouzlo osobnosti je o tom říct nějakou hlášku, nebo být strašně moc hustej, ale pro mě ti nejhustější chlapi jsou ti, kteří se drží trochu zpátky a mají nějaké tajemství.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.