Denisa se hry nebojí. Požádej mě o ruku, nutí rozkazovačná slečna ženatého muže

SINGL ŠVINDL (4) - Denisa rozkazuje Požádej mě o ruku

Ostrá Denisa si věří. Jinak by nejspíš ani nešla pokoušet muže do vztahové reality show, v níž ženatí muži dostali od svých chotí povolení flirtovat. Samozřejmě kvůli výhře, kterou by si pak užili společně. Jen jeden ze čtveřice chlapíků v soutěžním týdnu je opravdu svobodný. A právě toho musí slečna Denisa odhalit. Exkluzivní ukázka napoví, že jí při tom žádná taktika nebude trapná.

Čtyřiadvacetiletý pojišťovací agent Honza je nadšený pro každou hru. Jinak by se (spolu s rodinou) nehlásil do reality show. „Rád soutěžím a přišlo mi to jako sranda,“ prohlašuje a hned zmíní své harmonické manželství. „Se ženou jsem spokojený, neměnil bych, ale hra je hra. Rodina pro mě znamená místo, kam se vracím a kde mě vždy přivítají s otevřenou náručí,“ říká o manželce a třech dcerách, s nimiž spokojeně žije na venkově.

Podle pravidel reality show Singl švindl, kterou můžete sledovat každý všední den večer na Prima SHOW, teď ale musí Honza dokonale ztvárnit svobodného muže. Jediné, čeho se soutěživí manželé bojí, je to, že slečna, která k nim domů dorazí na vizitu, bude chtít Honzu svádět.

„Do toho se nám vůbec nechce. Snad to uhraju na něco jiného. Vášnivou líbačku bych nechtěl, to by bylo za čarou. Za to nám prachy nestojí,“ vysvětluje Honza a jeho manželka tvrdí, že v okamžiku, kdy by k podobným intimnostem došlo, udělá z návštěvnice doslova „blbku“. Jak si to žena představuje? „Jako dobrý, jsem v soutěži, ale tohle lidi nedělají po půlhodině, co se znají,“ objasňuje a věří, že jim jejich taktika klapne.

Vyzývatelkou čtvrtého týdne hry se vztahy je slečna Denisa, která si říká Deni. „Nikdy jsem neměla dlouhodobý vztah. Mám ráda čas strávený sama se sebou, znám svoji hodnotu a nechci být jen ta s někým. Ráda se dívám na hezké věci, takže do zrcadla a na kytky například. Péče je důležitá,“ představuje se s humorem sobě vlastním. Budou ale její vtipy bavit i navštívené muže? „Dávám ti nápovědu, jak mi můžeš udělat radost. A sleduj si oční kontakt,“ doplní ještě ve svém medailonku Denisa. Pro soutěž si přichystala jasnou taktiku: „Některé věci budu sledovat u všech, ostatní pak nechám plynout a uvidí se.“

Kdo je tady větší hráč a švindlíř?

Na návštěvu u prvního muže se nepokrytě těšila – zvláště na pohoštění. Deni neskrývala hlad. První rozčarování se dostavilo, když dostala ovadlé objednané hranolky, tortillu a podivný salát. „Pohoštění dost odflákl. Byl nepřipravený a dost mě to mrzelo,“ posteskla si, jakmile zjistila, že u Honzy se moc nenají. Když rozjela hru na svádění neznámé dívky u baru, již odstartovala výzvou „požádej mě o ruku“, vystupoval rozpačitě zase Honza.

Zdání ale klame. „V medailonku byla Deni ostrá, v reálu však působila jinak. Je to člověk jako já, není se čeho bát,“ radoval se ve skutečnosti tenhle ženáč. Na Denisu přitom působil dost zmateně a jako single na první pohled. „Myslím si, že kdyby byl Honza ve vztahu, uměl by se vůči ženám chovat galantně,“ okomentovala pak výzvědnou akci v Honzově domácnosti a ještě ji označila jako velmi upatlanou. „Tohle by ženská nesnesla. Ta tady nebydlí.“ Má jasno Deni. Lepší vyhodnocení si manželé od vyzvídající slečny přát ani nemohli.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.