Celebrity

19. prosince 2022 11:03

Josef Šťastna

Děsivá smrt Jakuba Maliny otřásla Dvořákovou i Bučkovou. Syn miliardáře vdechl maso

Spoluhráči z fotbalu, krásné modelky i vlivní podnikatelé oplakávají nečekanou smrt Jakuba Maliny. Ten odešel ve věku 34 let. Úmrtí miliardářova syna provází řada otazníků, údajně se udusil jídlem v jedné z pražských restaurací.

Smrt Jakuba Maliny šokovala celou řadu známých i slavných osobností. Pohledný mladík byl známý jako výborný fotbalista i přemýšlivý muž, který nikdy nezkazí žádnou legraci. A hlavně byl bohatým mužem, který se narodil do rodiny vlivného miliardáře Tomáše Maliny, který zbohatl na obchodu s pohonnými hmotami.

Podle zdrojů webu eXtra.cz se měl Jakub Malina dne 5. prosince zadusit pří jídle kouskem masa a následně skončit v kómatu. K děsivé události došlo v jedné z pražských restaurací. Tělo mladého muže bylo dva týdny v kómatu, o víkendu Malina zemřel v jedné z pražských nemocnic.

Článek ZDE: https://iprima.tv/3jeUw6U

Posted by Prima ŽENY on Monday, December 19, 2022

„Bohužel je to pravda,“ uvedl stručně Michal Hrdlička pro eXtra.cz. Sportovní moderátor náhlý odchod kamaráda více komentovat nechtěl. Jakub patřil mezi jeho nejbližší kamarády, spolu například v roce 2014 zapíjeli narození Hrdličkova dítěte.

Mohl Malina přežít?

Je otázkou, zda mohl Jakub Malina přežít, kdyby se lidé kolem něj zachovali jinak a jednali rychleji. Podle webu Blesk.cz společnost u stolu netušila, co má s dusícím se mužem dělat.

„V okamžiku, kdy se mladý muž začal dusit, tak nikdo z přítomných netušil, co se děje. Lidé jen přihlíželi a nikdo mu zezačátku nepřišel na pomoc,“ popsali redaktoři Blesku dění v luxusní restauraci. V restauraci nakonec zasahovala záchranka a Malinu převezli do nemocnice. Upadl ale do kómatu, ze kterého se už neprobral.

Podobné články

Redakce Prima Ženy se pokusila oslovit také Elišku Bučkovu a Gabrielu Dvořákovu, se kterými Malina prožil kus života. Vyjádření se získat nepodařilo. O Elišce Bučkové je známo, že o svých bývalých partnerech mluví nerada. Gabriela Dvořáková dnes žije s podnikatelem Petrem Švamberou a vychovává dcery Dorotku a Terezku.

Modelka Tereza Budková promluvila o svém zdraví:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 23. 4. 2024

Dnes je v pořádku plakat, Berani. Uvolnění je rozhodující pro přijetí. Pokud nemáte pocit strachu a omezení, může pro vás být těžké prožívat radost a expanzi. Spojte dobré se špatným a nechte tyto dvě síly, aby se ve vaší bytosti harmonicky usadily. Proveďte přípravy, které vám umožní vzlétnout do velkých výšin. Ujistěte se, že jste připraveni přijmout výzvy, které s růstem přicházejí.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.