Celebrity

18. prosince 2022 23:30

Josef Šťastna

Bývalý přítel Elišky Bučkové se udusil při jídle. Jakub Malina zemřel v 34 letech

Jakub Malina, který byl synem miliardáře, zemřel ve věku 34 let. Podle informací webu eXtra.cz se udusil soustem masa v jedné z pražských restaurací. Malina v minulosti chodil například s modelkou Eliškou Bučkovou.

Jakub Malina byl synem miliardáře Tomáše Maliny. Veřejnost ho znala jako přítele modelky Elišky Bučkové a také jako dobrého kamaráda sportovního moderátora Michala Hrdličky. Ten pro web eXtra.cz uvedl, že je bohužel pravda, že Malina je po smrti. Bulvární web píše, že smutnou zprávu mu potvrdily čtyři na sobě nezávislé zdroje.

„Bohužel je to pravda,“ uvedl stručně Hrdlička.

Jakub Malina byl známý nejen zálibou v luxusu, ale také tím, že se snažil prosadit jako fotbalista. Hrál například za Bohemians či Viktorii Žižkov. Kromě Elišky Bučkové chodil také s modelkou Gabrielou Bártovou či Terezou Vojtkovou.

Eliška Bučková v minulosti strávila několik dní v divoké Amazonii:

Jakub Malina byl dva týdny v umělém spánku

Podle zdrojů webu eXtra.cz se měl Jakub Malina dne 5. prosince zadusit masem a následně skončit v kómatu. K tragickému incidentu došlo v jedné z pražských restaurací. Po téměř dvou týdnech v umělém spánku Malina zemřel v jedné z pražských nemocnic.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.