Životní styl

27. srpna 2024 18:05

Komerční sdělení

ALPINE PRO Prima Run přilákal stovky účastníků. Pro vítězství si doběhli všichni

V sobotu 24. srpna proběhla na Výstavišti Holešovice oblíbená akce ALPINE PRO Prima Run, plná sportu, celebrit a mnoha doprovodných her i zajímavých výher. Společenská událost propojená se sportovním výkonem každoročně ke konci prázdnin rozhýbe Prahu. Kdo si odnesl radost z vítězství? Každý, kdo se postavil na start a doběhl do cíle.

Už podeváté se konal běžecký happening, na němž se vždy pobaví děti i jejich rodiče, kteří se vrátili z prázdnin, ale nechtějí poslední dny volna strávit doma. Tentokrát se milovníci pohybu sešli na pražském Výstavišti Holešovice a v srpnovém horku podali skvělé sportovní výkony a užili si odpoledne plné výher, dárků, ale také známých osobností.

Čtěte také: ALPINE PRO Prima Run proběhne na Výstavišti Holešovice už 24. srpna

Bohatý program

Akce se účastnily tváře Primy a sportovci se tak mohli setkat a vyfotit s ústředními postavami seriálu ZOO.  Startovní balíček byl naplněný dárky od partnerů. Praktickými i těmi pro radost. Děti si mohly užít nejen sportovní akci, ale i spoustu zábavy u stánku SEVT. Dospělí zase mohli u stánku Zdravotní pojišťovny OZP absolvovat měření přístrojem InBody a všichni společně si na akci užili bohatý zastřešující program, o který se postarala společnost Elimon.

Mezi aktivity, které bavily děti nejvíce, patřilo malování na obličej, vybarvování omalovánek či dodání energie popcornem. Kromě toho byli v prostoru ALPINE PRO velcí i malí unesení možností vyzkoušet si lukostřelbu.

„Je velmi povzbuzující sledovat soutěživost dětí. Ty, které se na start postavily v rámci Sevtíkova dětského běhu, ukázaly, že to s nastupujícími generacemi není tak hrozné, jak si všichni myslí. Děti se hýbou rády, jen je třeba jim věnovat pozornost a jít příkladem. Všechny děti, které se postavily na start, jsou pro mě vítězi,“ vysvětluje Aleš Pýcha, marketingový ředitel skupiny Prima, proč je každoročně součástí ALPINE PRO Prima Run dětský běh. Kromě toho byl pro děti připravený i bohatý doprovodný program.

Nechyběl Láďa Hruška, Tereza Pergnerová či Roman Šebrle

Rozcvičku před velkým během vedli fitness trenéři Martin Goll a Barbora Bryndová z FORM FACTORY. Předběžcem Sevtíkova dětského běhu, ale i účastníkem ALPINE PRO Prima Run, byl Láďa Hruška. Moderátoři z CNN Prima News Matěj Rychlý, Roman Šebrle, Karolína Hošek, Šimon Pilek a další si ověřili, že je jejich kondička ve skvělé formě, influenceři a herci se snažili zaběhnout či ujít svůj životní čas. Každou z kategorií startoval Pavel Maslák, trojnásobný halový mistr světa v běhu na 400 m.

Nadační fond Terezy Pergnerové, jakožto partner ALPINE PRO Prima Runu, umožnil dětem i rodičům z rodin v obtížných životních situacích prožít den plný aktivit. Jak na místě podotkla Tereza Pergnerová, nesmírně jí potěšila energie závodu i akce celé.

Sportovní výkony v dokonale funkčních a trendy outfitech

Nestihli jste letošní závod? Začít trénovat na příští ročník můžete už dnes. Titulární partner závodu se o výkon všech sportovců dlouhodobě stará. ALPINE PRO je předním českým výrobcem sportovního, outdoorového oblečení a obuvi a oficiálním partnerem Českého olympijského týmu.

Jak vysvětluje Václav Hrbek, majitel společnosti ALPINE PRO: „Jsme tu pro všechny sportovce. Profesionály i amatéry. Je pro nás nezbytné šířit povědomí o tom, že sport je nedílnou součástí každodenního života a je součástí péče o zdravý životní styl. My rádi pomáháme s tím, aby sportovní výkony byly podávány v dokonale funkčních a trendy outfitech. Sportovci si zaslouží být styloví i úspěšní. Vydejte se za svými osobními rekordy v našem oblečení.“

Děkujeme společnosti FCC Česká republika, partnerovi v oblasti odpadového hospodářství, který společně s námi pečuje o životní prostředí.

Podívejte se, jak to vypadalo na Prima běhu v minulých ročnících:

Sdílejte článek
Štítky rodina atletika běh Česko sport TV Prima oděv Výstaviště Praha ALPINE PRO Prima Run ALPINE PRO sportovní disciplína

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 9. 2024

Berani, v poslední době si možná děláte starosti s penězi. Dnes by někdo z rodiny mohl udělat výdaj, který považujete za zbytečný a nezodpovědný. Než se rozzlobíte, vězte, že vše nemusí být tak, jak se zdá. Pokud se na situaci podíváte objektivně, možná zjistíte, že nejste v zoufalé finanční situaci a že výdaj z rodinné pokladny tolik neubral.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.