Revoluce v hubnutí: Lékaři objevili recept, který vám 3x zrychlí spalování tuků
Pokud chcete zhubnout, přírodu neobelstíte a stále platí zákon zachování energie – energetickému příjmu musí odpovídat i energetický výdej. Zdá se ale, že moderní doba dokáže obelstít i zákony přírody a my si budeme moci dopřávat víc jídla, než které dokážeme spálit, aniž bychom tloustli.
Jistě znáte Indulonu. Tento populární krém používaly na ruce už naše babičky a nemohly si ho vynachválit. Na jeho složení se zaměřili i lékaři z pražského centra experimentální medicíny IKEM a zjistili, že Indulona obsahuje látky, které působí podobně, jako některé enzymy v ovoci, které urychlují spalování tuků, například bromelain nebo papain. A co víc, jsou ještě účinnější!
Z chemického rozboru Indulony kromě toho vyplynulo, že tento krém není pro lidské zdraví nijak škodlivý a náš trávicí trakt nijak nezatíží. „Nespornou výhodou Indulony je, že pokud ji použijete při tepelné přípravě jídel, která překročí 100 °C, získá krém lahodnou máslovou chuť, aniž by mu to ubralo něco z jeho podpůrných účinků na spalování tuků. Vyzkoušeli jsme již recept na pečené kuře na deseti pacientech a u každého z nich jsme během týdne zaznamenali váhový ubytek minimálně 1,8 kilogramu," vysvětluje vedoucí týmu lékařů MUDr. Petr Beneš, CsC.
A jak kuře připravit?
Potřebujete celé kuře, které omyjte a osušte. Vnitřek kuřete důkladně vytřete asi dvěma lžícemi Indulony (bez parfemace), celé kuře uvnitř i vně osolte a případně okořeňte dle vlastní chuti.
Kuře vložte do pekáčku, podlijte trochou vody (máslo ani jiný tuk není potřeba), můžete ho případně obložit bylinkami, vložte ho do trouby vyhřáté na 180 °C a pečte za občasného podlévání horkou vodou a přelévání výpekem asi 45 minut dozlatova. A až to budete mít hotové, podívejte se do kalendáře, protože je dnes apríl!
akr