Celebrity

25. července 2024 11:28

redakce Prima Ženy

DJ Roxtar se oženil. Vzal si mladou učitelku Simonu, zažili spolu nepříjemný stalking

Minulý rok nám Dominik Turza alias DJ Roxtar v pořadu 30+ Otázek prozradil, že se chystá svatba. Letos v červnu si potají vzal svou přítelkyni, učitelku Simonu Bobkovou, ale první fotky zamilovaný pár odhalil až nyní.

Dominik Turza je kromě své dráhy dýdžeje známý také tím, že v roce 2020 začal na YouTube nahrávat zábavná ironická videa s maňáskem, delfínem Adolfeenem. Adolfeen si získal tisíce fanoušků, a dokonce i vlastní pořad na Prima COOL s názvem Nečum na mě show. Jeho představitel  si v životě prošel mnoha náročnými obdobími, potýkal se se závislostí na drogách a alkoholu, o kterých také otevřeně promluvil v pořadu 30+ Otázek. Teď je ale opět šťastně zamilovaný a manželka Simona je mu v mnohém oporou.

Utajená svatba

„22. 6. 2024 byl krásný den,“ napsal stručně DJ Roxtar v příspěvku na Instagramu a víc slov ani nebylo třeba. Spolu s touto větou totiž sdílel i sérii fotek ze svatby s mladou učitelkou Simonou Bobkovou.

Už před časem pro web Prima Ženy Dominik prozradil, že to byla láska na první pohled. Co na partnerce slavný DJ miluje nejvíc? „Asi její bezprostřednost, dobrotu a šetřivost, to Pražačky nemají,“ řekl. Simona Bobková je učitelka z Českého Těšína. „Je to mladá abstinentka. Učí děti s poruchami chování. A já jich mám asi milion, tak se ke mně hodí,“ vysvětlil s humorem Dominik Turza Expresu.

Děsivý stalking

Ještě když byl Dominik Turza ženatý se svou exmanželkou, zapletl se skrz zprávy s jednou z „fanynek“, a přestože pak chtěl vzít vše zpět a omluvil se, stalkerka se na něj pověsila a dělala mu ze života peklo. Obtěžovala také jeho přítelkyni Simonu, proto se rozhodli, že na dívku podají společně trestní oznámení. Předtím jí ale poslali vzkaz v podobě písně s názvem Posedlá, kterou Dominik složil a jeho přítelkyně nazpívala. Snad už se tedy stalkerka stáhla a nebude dále do soukromí teď už manželského páru zasahovat.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.