Celebrity

5. května 2024 06:00

Kisa Císařová

Michal Dvořák z Lucie má překvapivý job: Manželce DJ Lucce pomáhá se stylingem

DJ Lucce dělá osobního stylistu manžel Michal Dvořák z kapely Lucie

Od chvíle, kdy na českou hudební scénu vtrhla kapela Lucie, sní celá řada dívek a žen o jednotlivých členech dodnes populárního hudebního seskupení. Kdyby navíc fanynky věděly, že Michal Dvořák (58) se vyzná v módě a své ženě nejen radí, co si obléct, ale dokonce jí i rád kupuje krásné a stylové střevíčky, dost možná by plamen jejich platonické lásky vzplál ještě silněji. Manželka vyhlášeného skladatele a textaře DJ Lucca (45) by mohla vyprávět. A taky to pro web Prima Ženy udělala.

I po dvou dětech má Lucie Dvořáková alias DJ Lucca výstavní figuru a může si tak dovolit vynést modely, které fantazii nechávají jen velmi málo prostoru. Podobně to udělala na semifinálovém večeru soutěže Hledáme Playmate, kam Lucca jakožto jedna z porotkyň dorazila ve fialkových flitrových minišatech. Ty sice měly dlouhé rukávy, ukázaly ale blondýnčiny štíhlé a dlouhé nohy a  pevný zadeček. „Říkala jsem si, že si vezmu něco flitrového. Když jsem dýdžejka, ať to trošku koresponduje se mnou. Nechtěla jsem nic dlouhého, takže kratší, flitry, zkrátka výraznější,“ objasnila webu Prima Ženy DJ Lucca svoji volbu outfitu a rovněž přiznala, že si při výběru oblečení ráda nechá poradit od manžela.

Producent, skladatel, textař, klávesista... a stylista

„Někdy to konzultuji, protože můj muž má docela dobrý vkus, musím říct. Kupuje mi třeba boty a vždycky jsou úplně fantastické,“ pochválila zakládajícího člena kapely Lucie Michala Dvořáka jeho milující manželka společně s tím, že to byl případ i právě tohoto večera. „Ty dnešní mi také koupil. Ty tedy mám už dlouho, nicméně kupovali jsme je spolu. Řekl mi, že jsou dobré a měla bych si je vzít, a tak jsme je koupili. Bylo to už před pár lety někde v Americe,“ povyprávěla půvabná blondýnka, jak se v jejím botníku objevily fialové páskové sandálky na vysokém podpatku s volnou špičkou.

Drobné obavy

„Má dobrý vkus a pomáhá mi s outfity. Někdy se mu ale stydím říct. Chci před ním vypadat hezky a bojím se, že řekne: ‚To je strašné, to si neber, v tom vypadáš hrozně,‘“ vyjevila svoji obavu porotkyně aktuálně probíhajícího ročníku soutěže Hledáme Playmate, která se sama před nedávnem na titulní straně magazínu nejen pro pány objevila. Dokáže být Michal Dvořák přísným kritikem odívání své ženy? Když se mu něco nelíbí, řekne to Michal Lucce drsně a na plnou pusu, nebo svůj kritický názor diplomaticky zaobalí? Stojí Michal Dvořák o názor a radu své ženy na jeho vlastní oblékání? I na to odpoví DJ Lucca ve videu na začátku článku. Kromě toho se v něm také dozvíte, jestli se synové hudebního páru Michal (13) a František (11) vydali ve stopách svých slavných rodičů a čemu se rádi věnují.

Podívejte se, jak DJ Lucca pózovala pro pánský magazín:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 5. 2024

Tento den nemusí patřit k vašim oblíbeným, Berani. Možná si až příliš uvědomujete omezení, která vám přináší vaše hlavní zaměstnání. Pravděpodobně budete toužit po odpovídající odměně za svou práci. Tento den je vhodný k definování nových osobních a profesních cílů. Budou vás podporovat při plnění vašich povinností. A co takhle mezitím požádat o zvýšení platu?

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.