Celebrity

21. července 2024 11:00

redakce Prima Ženy

Svatba bude bez nás. Ornella Koktová na veselku sestry Charlotte Štikové nepřijede

KVIFF: Issa a Štiková ve Varech

Influencerka Charlotte Štiková plánuje vysněnou svatbu a zřejmě už je ponořená do příprav. O svém příteli Martinovi mluví jako o tom pravém. Takže „ano“ přišlo bez velkého přemýšlení jen po třítýdenní známosti. Zatímco matka Charlotte je z jejího nastávajícího manžela nadšená, sestra Ornella Koktová webu Prima Ženy řekla, že obřadu se s manželem nezúčastní.

Budoucím manželem Charlotte Štikové (28) je Martin (50), který trénoval zpěváka Martina Kociána. Není žádným tajemstvím, že má poměrně divokou kriminální minulost.

Pár se do sebe zamiloval během filmového festivalu v Karlových Varech. „S Martinem jsme leželi v posteli a z něj najednou vypadlo, jestli si ho vezmu,“ popsala Charlotte pro deník Blesk s tím, že váhat nemusela ani vteřinu. „Hned jsem řekla ano,“ doplnila. Svatba by měla být za tři měsíce. A nechali se také slyšet, že brzy bude miminko.

Je možné, že svatba by mohla vést k usmíření Charlotte Štikové s její matkou Monikou Binias. Ta je z jejího nového přítele nadšená. „Já jsem přišla do nějaké komunikace s tím Martinem a přišel mi jako férový člověk, který to má v hlavě srovnané. Je fakt, že to člověk za tak krátkou dobu poznat nemůže, ale přijde mi to tak. Přijde mi, že se nechce zviditelnit, myslím si, že s Charlotte to myslí opravdu dobře, že se opravdu zamiloval. A paradoxně mi přijde, že se zamilovala i Charlotte,“ uvedla pro Prima Ženy Monika Binias s tím, že Martin je z Havířova a patří k rázovitým lidem, kteří mají srdce na pravém místě.

Zopakovala, že i přes neshody by dceři přála štěstí. „Své dceři bych to opravdu přála, ať už se mnou mluvit bude či nebude. Možná přijde na to, že jsem to vždy myslela dobře. Přeju si, aby byla šťastná a zdravá, to je moje priorita,“ dodala Binias.

Čtěte také: Charlotte Štiková bez cenzury o matce: Prosím, přestaň už na mně vydělávat

Stejné nadšení ovšem nesdílí sestra Charlotte, Ornella Koktová. Redakce Prima Ženy ji oslovila s dotazem, co na svatbu své sestry říká a zda se s manželem obřadu zúčastní. „Svatba bude bez nás. Dohodli jsme se doma, že se účastnit nebudeme,“ odpověděla stručně Ornella Koktová. Podrobnosti si nechala pro sebe. Tady to tedy na velké smiřování a happy end zatím nevypadá.

Charlotte Štiková promluvila o svém současném životě:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.