Do televize nás nechtěli, protože si všimli, jak vypadáme, říká youtuber Janek Rubeš

Janek Rubeš a Honza Mikulka v Show Jana Krause

Na internetu vystupují pod přezdívkou Kluci z Prahy. Dvojice ve složení Janek Rubeš a Honza Mikulka točí zábavná videa odhalující veškeré pasti a lákadla na turisty v hlavním městě České republiky. Na druhou stranu také informují o dobrých místech a podnicích. Jak sami popisují svou práci?

Janek Rubeš a Honza Mikulka jsou investigativní youtubeři, kteří točí především o Praze a někdy i o Brně nebo jiných českých městech či regionech. Zábavnou a divácky přístupnou formou odhalují svým sledujícím zajímavá místa, ale také jejich stinné stránky, tedy různé podvodníky, šmelinu a pasti na turisty. „Ono se to nezdá, ale pozitivní provádění je méně stresující než ti taxikáři,“ prohlásil v pořadu Show Jana Krause Honza Mikulka.

Mohlo by vás zajímat: Ladislav Zibura prozradil, jak se pije v Číně. Místní moc nevydrží, ale je jich hodně

Na své začátky vzpomínají s humorem. „Do televize nás nechtěli, protože si všimli, jak vypadáme,“ prohlásil se smíchem Janek Rubeš. Jakmile tedy dostali možnost točit videa na Youtube, hned toho využili, a tak vznikl kanál Kluci z Prahy.

Fanouškům předávají své zkušenosti a tipy

Dávají negativní, ale i pozitivní recenze. Upozorňují na nejrůznější podvody či pochybné obchodníky, na které můžete v daném městě narazit. Kromě toho ale poskytují také řadu užitečných gastro tipů.  „Ochutnáváme pivo, ukazujeme pražskou pivní zoo od tygra přes slona k hrochovi, ukazujeme lidem, kde si dát dobré kafe, kde mají na Staromáku dobré jídlo,“ popsali kluci v oblíbené talkshow.

Čtěte také: Emmu Smetana a Roberta Urbana natáčení Elišky a Damiána sblížilo. Přiznali sympatie

Výsledky jejich hodnocení jsou podle jejich slov zcela subjektivní a skutečně záleží jen na tom, jestli jim chutná. Nejde o žádný product placement nebo barter. „Ten pořad se v angličtině nazývá honest neboli upřímný a my se snažíme ukazovat místa, která máme opravdu rádi,“ uzavřeli youtubeři svou účast v Show Jana Krause, kterou můžete sledovat každou středu od 21:35 na Primě.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.