Dojemné odhalení. Bohdalová pomohla Zmožkovi po děsivé autonehodě jeho syna

Bohdalová a Zmožek odhalili dojemný příběh

Herečka Jiřina Bohdalová (92) seděla v hledišti a hudebník Jiří Zmožek (80) stál na pódiu ve Velkém sále Lucerny. Atmosféra koncertu asi na oba zapůsobila, a tak při té příležitosti zavzpomínali na dojemný příběh, o kterém ještě nikdy veřejně nemluvili.

Jiří Zmožek k příležitosti svých narozenin uspořádal koncert a naplnil Velký sál Lucerny. Zaznělo mnoho známých hitů, jaký z nich má nejradši Jiřina Bohdalová? „Už mi lásko není dvacet let,“ okamžitě s humorem odpověděla herečka na otázku redaktorky pořadu Showtime. „Ale tam si nevyberete, těch písniček je tolik... tolik vzpomínek, takže to bylo opravdu... já už takhle často nikam nechodím, ale dnes jsem ráda, že jsem byla,“ dodala dojatě.

Dojemné setkání to bylo také pro Jiřího Zmožka. „Pro mě bylo nejsilnější, že jsem se znovu po letech viděl s Jiřinou Bohdalovou, že přišla a užili jsme si to spolu a vzpomínali jsme. My jsme spolu byli v Americe, v Kanadě, v Austrálii, ve Švýcarsku, projeli jsme svět a spolu vystupovali,“ uvedl autor hitů Rybičko zlatá, přeju si, Biograf láska nebo To musím zvládnout sám a mnoha dalších.

Přečtěte si také: Jiří Zmožek přišel o všechno. Satan ho nabádal k sebevraždě, uzdravil ho prý Bůh

Jednu z písniček Jiří Zmožek na pódiu Lucerny věnoval přímo Jiřině Bohdalové, protože mu velmi pomohla v těžkých chvílích. „Došlo k neštěstí, probudili mě v noci a já jsem prostě nějak zafungovala. Ale to já dělám často a ráda, když je potřeba,“ řekla herečka pro pořad Showtime.

„Je to taková věc, kterou jsem moc neotvíral zatím, ale my jsme měli takovou rodinnou tragédii, dost vážnou, zabila se nám snacha v autě a když mi to ráno přišli v pět hodin oznámit, tak já jsem padl na kolena, to byla hrůza. A já jsem jí zavolal a říkal jsem: Jiřinko, já mám takový strašný problém, prosím tě, přijeď, já potřebuju, aby mě někdo podržel. A ona fakt přijela v sedm hodin ráno, já jsem na ni čekal u nemocnice, kde ležel syn po havárii, a ona fakt přijela, držela mě a objímala mě. Takže když jsme se potkali teď při tom koncertu, tak mě to dojalo,“ popsal Jiří Zmožek.

Ostatně dojemnou atmosféru samotného koncertu můžete nasát i vy, prostřednictvím videa v úvodu článku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.