Celebrity

16. října 2023 13:10

Žaneta Dernerová

Balancování na hlavě i žebříku. Talentovaní Afričani okouzlili Dianu Mórovou

Duo Ramadhani Brothers – Česko Slovensko má talent XI (7)

Ačkoliv Fadhili a Ibrahim nejsou pokrevní bratři, znají se tak dobře, že se za sourozence považují. Aby ne. Svá akrobatická čísla nacvičují několik hodin denně a musí si stoprocentně důvěřovat. Jejich představení v talentové soutěži bylo natolik jedinečné, že je Diana Mórová (53) poslala přímo do finále. Podívejte se na extra ukázky.

Fadhili Ramadhani a Ibrahim Mwaimise vstoupili do zákulisí se slavným úslovím „hakuna matata“ neboli „žádný problém“, jež vyjadřuje bezstarostný postoj k životu. Brzy se ukázalo, že odkazovali nejen na Afriku, odkud oba pocházejí. Jejich akrobatické vystoupení, kdy měli doslova hlavu na hlavě, bylo pěkně nebezpečné a přihlížejícím se tajil dech.

„Trénujeme pět dní v týdnu osm hodin denně,“ prozradil šestatřicetiletý Fadhili, který jinak pracuje jako řidič školního autobusu, zatímco jeho o deset let mladší parťák se živí malováním pokojů. „Je to nebezpečné, ale děláme to pro lidi,“ dodal Ibrahim, jako by předpovídal reakce publika. Diváci show Česko Slovensko má talent, na jejíž další díl se můžete těšit v neděli večer na Primě, trnuli hrůzou a zároveň zůstávali v němém úžasu. Takové balancování na hlavě se jen tak nevidí. Zvlášť když při něm ještě přelézají žebřík.

Není divu, že jejich výkon přítomné nadchl. Vestoje jim tleskala celá bratislavská Incheba Expo aréna i porotci. „Vypadá to tak jednoduše a přitom je to jedno z nejtěžších artistických vystoupení, které jsem tu dosud viděla,“ ohodnotila je slovenská herečka Diana Mórová a stisknutím Zlatého buzzeru jim splnila jejich přání a poslala je přímo do finále talentové soutěže.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.