Móda a krása

2. června 2023 08:10

Komerční sdělení

Dokonale zářivá pleť celého těla během léta. Jedině se správným peelingem

Letní měsíce přímo volají po zdravém vzhledu pokožky. Jestli nechcete, aby právě vaše pleť vypadala unaveně a zašedle, vsaďte na funkční mechanický peeling. Jen díky tomu, že pokožka celého těla nebude inhibována odumřelými buňkami, snáz do ní proniknou účinné látky z přípravků, které ráda používáte, a výsledek bude oslnivý.

Během letních dní odhalujete mnohem víc pokožky než během zimního období. A rozhodně nechcete, aby vaše kůže vypadala zašedle, unaveně a tvořily se na ní stroupky, případně pigmentové skvrny.

To vše se totiž může přihodit, pokud považujete peeling za zbytečné slovo ve svém slovníku i arzenálu kosmetických přípravků.

Mechanický peeling je tím řešením, které vaše pokožka potřebuje. Nejen proto, že pleť zjemní, rozjasní a vyhladí, ale také proto, že se díky takto ošetřené pleti do ní dostanou všechny účinné látky z krému, který používáte. Scrub je ideální aplikovat přibližně dvakrát týdně, někdy je možno i častěji, jakmile se ale nebudete cítit komfortně, zapomeňte na aplikaci alespoň po dobu jednoho cyklu. Díky peelingu se zbavíte nejen nečistot, ale také stresu, takže se vyplatí mít ho určitě na poličce v koupelně. Zamilujte se do zdravé péče.

Orlane Body Tělový Peeling Sea Salt Drainig Scrub with Sea Salt 500 ml/1268 Kč

Odvodňující tělový peeling s mořskou solí Orlane perfektně vyhlazuje pokožku a zvyšuje účinky následné péče. Jsou v něm obsaženy ryze přírodní exfoliační částice. Podporuje povrchovou mikrocirkulaci a vyplavuje přebytečnou vodu a toxiny. Aktivně odvodňuje a odlehčuje díky osmotickému efektu soli, která zjednodušuje průnik aktivních látek do pokožky, a také díky odvodňujícímu účinku esenciálních olejů. Pravidelným používáním bude vaše pokožka hladší a jemnější. Docílíte pocitu lehkosti.

Použití: Během sprchování masírujte problematické partie velkými krouživými pohyby a poté opláchněte.

Kosmetická značka Orlane je průkopníkem v péči o pleť a boji proti stárnutí. Při výrobě svých produktů se již tradičně inspiruje nejnovějšími lékařskými objevy a využívá moderní technologie.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Další informace hledejte na www.orlanecz.com

Sdílejte článek
Štítky léto kosmetika pokožka peeling Orlane

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.