Móda a krása

1. dubna 2023 17:05

Komerční sdělení

Jaro je tady. Pomozte své pleti volně dýchat díky přípravkům pro její revitalizaci

Je tu období, které pleť vysloveně nemá ráda. Přechod ze zimy do jara, střídání teplot, výkyvy povětrnostních podmínek. I vyčerpání po dlouhých zimních měsících. To vše má za následek unavený vzhled. A ten nechcete…

S příchodem prosvětlených jarních měsíců je nezbytné pleti věnovat více péče, než je zvykem. I proto je nutné zvolit kvalitní přípravky, které jsou přímo nabité energií pro vaši pleť. Jak na výběr, které byste měla vynechat, a které si naopak pořídit? Ty proti únavě. Jarní vyčerpání z dlouhé zimy se propisuje také do vrásek kolem očí, kruhů pod očima, vysoušení pokožky a dalších projevů, které signalizují, že je stávající péče nedostatečná, případně že nastává čas na změnu.

S přicházejícími teplejšími dny si zvolte kvalitní pleťový krém s dostatečnými hydratačními schopnostmi, nezapomínejte na kontrolu SPF zvoleného přípravku a v neposlední řadě můžete vsadit na koncentráty, které obratem dodají pleti látky, které tak nutně potřebuje. Pokud máte pleť vysušenou, kromě kosmetických produktů věnujte pozornost také tomu, co jíte. A dodržujte pravidelný pitný režim.

Pomalu si ordinujte více a více pohybu na čerstvém vzduchu, snažte se denně ujít ve venkovním prostředí alespoň základních deset tisíc kroků. Uvidíte, jak s jarní únavou snadno zatočíte. Kromě toho odlehčete jídelníček, věnujte se sama sobě, zajděte na manikúru, pedikúru, masáž, případně zkuste nový střih vlasů. Nebo styl oblékání. Pokud výše uvedené doladíte perfektně padnoucí kosmetikou, máte nad jarní únavou vyhráno.

Vyberte si sama, jak rychle chcete stárnout. Pokud volíte ubírání plynu, propojte zdravý životní styl s přípravky a péčí Orlane. Výsledek bude jedinečný.

Super Hydratant krém – 50 ml/2611 Kč

Program Hydratation-Nutrition (hydratace a výživa) zajišťuje obnovu rovnováhy vody v buňkách. Dokáže uspokojit i tu nejžíznivější pleť. Pleťová koncentrovaná péče je zárukou dostatečné hydratace, která tvoří základ pro pružnou, mladou a krásnou pleť. Jde o jedinečný způsob hydratace pro všechny typy pleti, přípravek se podílí na regulaci hydratace i její optimalizaci, díky tomu je pleť pružnější jemnější a vypadá mladě a vitálně. Použití: Používejte ráno i večer na důkladně vyčištěnou pleť.

Antifatigue Absolute Polyactive krém – 50 ml/2710 Kč

Je prokazatelné, že díky světelné terapii lze obnovit činnost genů podporujících efektivní zmírňování tvorby vrásek a vizuálně starší pokožky. Antifatigue Absolute Polyactive krém na unavenou pleť je inspirován právě touto světlenou terapií. Krém obsahuje výtažek z kořene stromu lindera, který má pozitivní efekt, podobně jako světelná terapie. Ženšen ve spojení s výtažkem z ginkgo biloby, stromu dlouhověkých, odplavuje toxiny a podporuje mikrocirkulaci. Bio-Energic komplex pleť energizuje, hydratuje a zpevňuje. Pomáhá vyplavovat toxiny, harmonizuje biorytmy uvnitř buněk. Použití: V tenké vrstvě nanášejte ráno pro dodání energie i večer pro obnovu pleti. Aplikujte na důkladně vyčištěnou pleť.

Dekorativní kosmetika Orlane neobsahuje parabeny. Více na orlaneinstitut.cz, kde najdete i e-shop. Vybrané přípravky značky Orlane zakoupíte také na letišti v prodejnách Aelia Duty Free Shop či v síti prodejen Marionnaud a v online lékárně Dr.Max. Další partnery najdete na orlanecz.com.

Další informace hledejte na www.orlanecz.com

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.