Celebrity

21. ledna 2023 10:00

Josef Šťastna

Doláková s přítelem poutali pozornost na žhavém večírku. Ona výstřihem, on líčením

Výrazná herečka Alena Doláková (34) a její přítel Miroslav Helcl ukázali, že sledují světové trendy a nebojí se je použít i v tuzemském rybníčku. Na večírku prestižního pánského magazínu patřili mezi nejfotografovanější dvojice.

Alena Doláková, která na sebe upozornila jako princezna Holena v pohádce Tři bratři nebo účinkováním v seriálu Modrý kód, patří k nejtalentovanějším českým herečkám. Má před sebou velkou budoucnost i díky tomu, že má výbornou angličtinu a nasbírala cenné zkušenosti v USA, kam vyrazila na zkušenou.

Na prestižní večírek magazínu Playboy dorazila s přítelem, kterým je hudební manažer Miroslav Helcl. „Míra je můj první český přítel po jedenácti letech a je to skvělé. On taky hodně jezdil do Ameriky pracovně, to máme vlastně společné, takže je to český kluk, ale je světový,“ popsala svého muže v rozhovoru pro Super.cz a dodala, že nastěhovala k němu do bytu. „Bylo to po dlouhé době, co jsem se k někomu stěhovala a hned se mi tady líbilo. Líbil se mi on i ten byt,“ sdělila s upřímností v hlase.

Sharlota i Bára Mottlová patří k ozdobám každého večírku:

Alenu Dolákovou baví provokovat. Který komentář ji úplně odrovnal? Podívejte se zde.

Mirek ukázal pohled šelmy

Na Playboy party dvojice dokázala, že sleduje zahraniční trendy a umí je přenést do českého prostředí. Alena si pod třpytivé sako nevzala podprsenku a hlavním prvkem jejího outfitu tak byl odhalený dekolt.

S odhalenou hrudí na večírek dorazil také její sympatický přítel Mirek. Ten ale vynesl i šperk, jelikož mu na krku zářil masivní zlatý řetěz. Hlavní roli ale hrály šminky, Mirek předvedl až démonický pohled, oční linky pikantně zvýraznily celkový look. Dal tak vzpomenout na rockovou hvězdu Alice Coopera či herce Jareda Leto, kteří se šminek a ženského stylu také nebojí.

Sdílejte článek
Štítky časopis móda herec Playboy USA Alena Doláková Modrý kód trend Tři bratři Jared Leto

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.