Celebrity

10. listopadu 2022 14:45

Karolína Oehmová

Drama v Miss: Semifinalistku Natálii Jeřábkovou odvezla sanitka!

Hledá se Miss - Natálii Jeřábkovou odvezla sanitka

Semifinalistka Natálie Jeřábková prožila na natáčení soutěže krásy krušné chvíle. Během chůze po mole jí ruplo v koleni. Bolest byla tak nesnesitelná, že pro ni musela přijet sanitka.

To, že modeling není žádná procházka růžovým sadem, ukázala Natálie Jeřábková (20) na natáčení soutěže krásy Česká Miss Essens. Dívky procházejí velmi náročnými úkoly a samozřejmě na ně začne doléhat stres i fyzické vyčerpání. Musejí ale ukázat vše, co v nich je.

Natálii odvezla sanitka do nemocnice

Při chůzi po mole ale Natálii ruplo v koleni, které měla nedávno operované. Nic na sobě nenechala znát, než ovšem přišla do zákulisí. Bolest byla tak nesnesitelná, že musela být přímo z natáčení na Hraničním zámečku převezena sanitkou do nemocnice. Bude moci Natálie Jeřábková v soutěži pokračovat, nebo jí zranění kolene znemožní další cestu v show Hledá se Miss? To se dozvíte v pořadu Hledá se Miss vysílaném každou sobotu ve 20:10 na Prima Show.

Hledá se Miss, to je název nové show – soutěže krásy Česká Miss Essens. Nejde ovšem o jen tak ledajaký pořad, diváci se mohou těšit na velmi pestrou reality show, kde dívky budou muset opravdu zabrat, aby si zajistily úspěch a postup do samotného finále.

Sdílejte článek
Štítky nemocnice FTV Prima úraz koleno Tomáš Měcháček soutěž krásy dramatická forma Hledá se Miss Česká Miss Essens Hraniční zámek Natálie Jeřábková Miss sanitka

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.