Celebrity

4. listopadu 2022 14:53

Karolína Oehmová

Vanesa Švédová z Miss dává návod mužům. Tímhle tuto krásku zaručeně dostanete!

Hledá se Miss - Vanesa Švédová

Sympatická semifinalistka soutěže krásy Vanesa Švédová (19) otevřeně prozradila pro Prima Ženy pikantnosti ze svého soukromí. Co musíte mít, abyste si tuto dámu získali, pánové? Nejen to prozradila v rozhovoru.

Vždy usměvavá a pozitivně naladěná Vanesa Švédová je devatenáctiletá studentka z Přerova, nyní bojující o korunku České Miss. Tato pohodová slečna se rozpovídala nejen o mužích, ale i o svých trapasech i v pořadu Česko hledá Miss, který můžete vidět v sobotu večer na Prima SHOW.

Proč právě ty bys měla být Česká Miss Essens?

To je strašně těžké odpovědět, protože si myslím, že jsme tu všechny vyrovnané. Ráda se ale usmívám, ukazuji a komunikuji. Myslím si, že by to měl být někdo pohodový.

Co ti imponuje, nebo tě naopak odpuzuje na mužích?

Imponuje mi, když je schopný, všechno umí a opraví. Naopak strašně mě odrazují mamánci, co neumí ani dát prádlo do pračky.

Co jsi měla v kabelce, když jsi jela na natáčení České Miss Essens?

Měla jsem strašně malou kabelku a v ní malou svačinu, žvýkačky, peníze, kartu a občanku.

Jaký byl tvůj největší trapas v životě?

Ve školce jsem se pozvracela při obědě, což nebylo úplně fajn, a na párty jsem taky nějaký trapas určitě udělala. Nikdy mi ale asi nespadly šaty, že bych skončila nahá.

Tvé nejhorší rande v životě?

To nemůžu říct, co když to uvidí. Všeobecně je to pro mě rande, kdy je ten člověk nudný a nesnaží se dělat první kroky, takže jen sedíme a nic se neděje.

Koho jsi naposledy lustrovala na Instagramu?

Andreu Bezděkovou. Hned první den jsme se na ni s holkami dívaly, že je strašně hezká.

Jakou nejhorší větu jsi slyšela od svého partnera?

Už je pozdě večer, neměla bys tolik jíst.

Co všechno jsi schopná udělat pro kariéru, jaký máš strop?

Do úplné nahoty bych už asi nešla.

Odevzdávaly jste mobily. Jaké to pro tebe je bez telefonu?

Když nám to poprvé řekli, tak to byl velký šok. Ale jelikož nemáme mobil ani jedna, tak jsme na stejné vlně. Kdybych byla jediná, tak by mi chyběl, ale jak jsme v tom všechny, tak víc komunikujeme, bavíme se a je to fajn.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima Instagram trapas muži přítel modelka Česko Přerov Andrea Bezděková Česká Miss soutěž krásy Dolce Dolce & Gabbana rozhovor Hledá se Miss Česká Miss Essens Vanesa Švédová nahota

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 24. 4. 2024

Berani, některé vaše pracovní povinnosti jsou pro jednoho člověka příliš velké a mohly by vás dnes zatížit. Zdá se, že hromada práce se neustále zvětšuje, ať děláte, co děláte. Pokud můžete, delegujte své úkoly. Nejméně naléhavé úkoly odložte stranou a na zbytku postupně zapracujte. Váš zaměstnavatel od vás může, ale nemusí očekávat příliš mnoho, ale vy máte právo udržet si zdravý rozum bez ohledu na cokoli.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.