Celebrity

1. listopadu 2022 08:40

Karolína Oehmová

Anna Kadeřávková byla hostem v soutěži krásy. Dívkám předala cenné rady

Hledá se Miss - Instagramová výzva s Annou Kadeřávkovou

V soutěži krásy čelilo 20 semifinalistek instagramové výzvě. Na pomoc jim přišla oblíbená herečka a také influencerka Anna Kadeřávková (25), která prozradila, co je pro virtuální svět důležité, abyste v něm uspěli.

První den čelilo 20 semifinalistek instagramové výzvě. Na pomoc jim přišla Anička Kadeřávková, známá například z filmu Andílek na nervy, v němž ztvárnila roli fashion blogerky. „Jsem tady v podstatě jako kouč. Jsem tu host do jednoho dílu a budu pomáhat holkám se sociálními sítěmi,“ prozradila influencerka, kterou na Instagramu sleduje 328 tisíc lidí.

Když se člověk snaží na někoho si hrát, není to ono

Její dosah je tedy veliký a stejně tak tomu je se zkušenostmi. Na začátku výzvy si proto pro holky připravila půlhodinovou přednášku. „Potom jsme měly dvacet minut, kdy jsem je učila s jednou aplikací, na které můžou stříhat videa. Bylo to všechno přirozené. Předala jsem jim své zkušenosti, čím jsem si sama prošla na Instagramu, abych byla tam, kde jsem dneska,“ popsala Anička náplň školení, při němž čerpala z vlastních znalostí.

„Radila jsem jim, aby byly co nejvíc samy sebou, dávaly do toho kus sebe – a pak se vždy najde někdo, koho to bude zajímat. Když se ale člověk snaží na někoho si hrát, není to ono,“ vysvětlila herečka.

Soutěžící musí prodat produkt

A v čem výzva spočívala? „Dostanou produkty na pleť, je to řada z kosmetiky Essens, a budou muset udělat reklamní příspěvek. Vyfotí si jednu fotku a sadu stories,“ vysvětlila ještě před celou akcí cíl prvního hromadného úkolu Kadeřávková, která zároveň výsledek i hodnotila. Jak si dívky vedly, můžete sledovat zpětně on-line na iPrima.cz.

„Určitě budu koukat na kreativitu, záměr a aby to nebyla jen reklamní fotka, ale mělo to šmrnc. Budu v tom hledat to, co já se snažím dát klientům, se kterými spolupracuji,“ prozradila Anička Kadeřávková před posouzením výsledků.

Zkušené holky i úplné začátečnice

Svět sociálních sítí zná dnes každý, ale jen část lidí si s nimi dokáže poradit tak profesionálně, jako právě ti, kteří se jimi živí. Třeba soutěžící Anežka Heralecká je na Instagramu úplný nováček. „Mám Instagram aktivní asi dva měsíce, takže pro mě to byla úplná novinka. Ani jsem nikdy nemluvila se záměrem něco prodat. Byl to ale zajímavý zážitek a koučink od Aničky byl skvělý,“ popsala během výzvy Anežka.

„Říkala jsem si, že to pro mě bude lehký úkol, protože to docela je moje parketa. Mám zkušenost se stříháním videí a focením. Nakonec to bylo docela těžké a v časové tísni, takže pro holky, které to nikdy nedělaly, to musela být velká výzva,“ prozradila další semifinalistka Sára Klugerová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.