Stylistka ze soutěže krásy rozbořila mýty. Tyto módní kousky musíte na podzim mít

Stylistka Eliška Šefčíková o módě v České Miss Essens

Na podzim je obměna dámského šatníku důležitá. Módní stylistka Eliška Šefčíková, která radila semifinalistkám v soutěži krásy, prozradila, jaké oblečení by vám v letošní sezoně rozhodně nemělo chybět. Čím ji dívky šokovaly?

Podzim je ve znamení barev a tomu by měl odpovídat i váš šatník. Pánové určitě nic nezkazí barevným oblekem a dámy by měly opět vytáhnout zajímavé úpletové střihy, které se drží v módě už delší dobu. Kombinace odstínů dnes rozhodně nemá žádná pravidla, jako tomu bylo dříve, kdy kabelka měla správně ladit k botám.

„To dnes určitě neplatí. Naopak teď barvy opravdu frčí a vůbec bych se nebála nejrůznějších kombinací. Dnes už se nenosí to, že byste museli mít kabelku sladěnou s botami,“ říká stylistka Eliška Šefčíková ze soutěže krásy.

Byla jsem v šoku, jak jsou talentované, říká Šefčíková

Eliška radila semifinalistkám České Miss Essens při výzvách v oblékání. Dívky měly v prostorách Hraničního zámečku na výběr z mnoha kusů zajímavých outfitů. „Byly u nich vidět pokroky, u některých jsem byla v šoku z toho, jak jsou šikovné a talentované. Probíhalo to tak, že si vybraly nějaký kus oblečení a zeptaly se mě, jestli je to v pořádku. Byly skvělé, ty výzvy zvládaly výborně,“ pochvaluje si stylistka soutěžící.

Začátky ovšem nebyly u některých účastnic vůbec jednoduché. „Několikrát jsem si řekla, jak tohle ta holka mohla vybrat. Hned jsem jim teda řekla, že tohle určitě ne,“ směje se Eliška Šefčíková, kterou můžete vidět jako koučku v pořadu Hledá se Miss vysílaném každou sobotu ve 20:10 na Prima SHOW. V průběhu dílů se ale můžete těšit na velké pokroky, jichž krásky dosáhly i tím, že si nechaly poradit od profesionálů. „Nechávaly si hodně radit. Dost jsem koukala, jak k nám vzhlíží, takže naslouchaly jak ohledně stylingu, tak i vlasů a make-upu,“ zakončuje pochvalou stylistka.

Sdílejte článek
Štítky FTV Prima podzim oblečení móda kabelka obuv soutěž krásy mýtus oděv stylistka Hledá se Miss Česká Miss Essens Hraniční zámek Eliška Šefčíková Vanesa Švédová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.