Celebrity

8. října 2022 09:32

Karolína Oehmová

Pavlína Němcová přiznala šílenost, kterou svému tělu provedla. Lituji toho!

Pavlína Němcová zavzpomínala na začátek modelingové kariéry

Pavlína Němcová (50) už v modelingu zažila ledacos. Módní trendy se totiž neustále mění, a některé se dokonce opět vracejí. Nyní topmodelka odhalila tajemství svého šatníku i šílenost, kterou před lety na svém těle provedla.

Světová topmodelka Pavlína Němcová nikdy neoplývala výstřední módou, a tak i období flitrů a výrazných potisků šlo mimo ni. To jí po letech ovšem přináší ovoce. „V módě se to stále vrací. Já určité kousky, které jsou pro mě velice cenné, mám ve skříni klidně i třicet let. Teď je po letech vytahuji a jsou absolutně fashion a nositelné. Je to ale i díky tomu, že jsem celý život holdovala minimalismu a úplně takovým jednoduchým věcem a nadčasovým kouskům. Takže je člověk může nosit stále dokola,“ odhaluje tajemství svého šatníku modelka.

Jako mladá si úplně vytrhala obočí

Nejen styl oblečení, ale i líčení prochází v průběhu let různými trendy. Poslední dobou se ustupuje od výrazného make-upu a spíš se upřednostňuje přirozenější vzhled. Stejně tak je tomu u obočí, které se dnes nechává hezky narůst. Dřív tomu ale bylo naopak. „V devadesátých letech, když jsem byla úplně mladá, tak byla móda úzkého obočí. No a samozřejmě co jsem udělala, tak jsem si ho úplně vytrhala do té linečky. To byla úplná katastrofa. Zpětně už mi nikdy nenarostlo do původního stavu. Toho trošku lituji. Naštěstí tahle móda už je dávno pryč, ale možná se to zase vrátí,“ svěřila se Pavlína Němcová, kterou můžete od 15. října sledovat v roli porotkyně v nové show Hledá se Miss na Prima Show, kde také zavzpomíná na své počátky modelingové éry.

Sdílejte článek
Štítky móda styl modelka televizní show trend vzhled Prima Show Pavlína Němcová obočí topmodelka porotkyně styl FTV Prima Hledá se Miss Česká Miss Essens

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.