Péče o pleť podle Pavlíny Němcové. Maminka jí dala do života zásadní radu

Pavlína Němcová prozradila tipy na krásnou pleť

Pavlína Němcová (50) je světová topmodelka, kterou živí hlavně její tělo. Je proto přirozené, že o něj náležitě pečuje. Nyní pro Prima Ženy prozradila tipy na krásnou pleť a jak se o ni starat v těchto chladnějších měsících.

Mít dokonalé tělo a pleť něco stojí. Čím je člověk starší, tím větší úsilí musí tímto směrem vynaložit. Stejně je tomu i u uznávané topmodelky Pavlíny Němcové, která si na pravidelné péči o sebe zakládá.

„Základem je, každý večer si důkladně vyčistit pleť a používat kvalitní přípravky. Poslední dobou jsem přišla na přístroj, kterým si zavádím veškeré krémy a séra do pleti. Ten používám každý den, ráno i večer. K tomu využívám služeb mého kosmetického salónu s přírodními liftingovými masážemi,“ popsala svoji denní pečující rutinu, jejíž základy si nese už z domova.

„Maminka mi dala do života jednu zásadní radu, kterou se řídím dodnes, a to důkladně vyčistit pleť každý večer. Bez toho nejdu spát, i kdyby to mělo být v pět ráno,“ uvádí stále svěže vypadající kráska.

V zimě jinak než v létě

Nejen sluníčko, ale i očekávané mrazíky mohou naši kůži pěkně potrápit. Péče o pleť se s měnícím počasím liší. „Záleží, jaký máte typ pleti. Já mám spíš suchou a v zimě samozřejmě ještě sušší, takže ji podpořím velice mastným a výživným krémem. V létě používám spíš hodně hydratační krémy. Nikdy ale nezapomeňte na SPF, přinese vám to ovoce i v pozdějším věku,“ popisuje své tipy Pavlína.

I modelky mají své neřesti

Nejen krémy, ale i strava může výrazně ovlivnit kvalitu pleti. To ví i Pavlína, která se striktně hlídá také v tomto ohledu. Jednu neřest si ale odepřít nedokáže. „Nemohu existovat bez kávy. Dopřávám si několik šálků denně. Alkoholu jsem nikdy neholdovala, takže mě ani nějak netíží, že ho nepiji. Ani ten samozřejmě není dobrý pro hezkou pleť,“ přiznává.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.