Žhavé kabelky letošního podzimu: Vsaďte na minimalismus a barvy jako na jaře

Podzim je obdobím, které zejména mezi milovníky módy patří k těm nejoblíbenějším. Vrstvení oblečení, elegance a nespočet možností, jak perfektně sladit svůj podzimní outfit, je tady. Při výběru podzimního outfitu je důležité dbát také na doplňky. Podívejte se, jaké kabelky a tašky jsou tento podzim nejvíc trendy. A pozor, rozhodně nejsou jen výsadou žen.

Stejně jako při výběru podzimního outfitu se vyplatí alespoň po očku sledovat týdny módy a podzimní přehlídky, načerpáte zde spoustu inspirace pro výběr vhodných doplňků. Velké množství známých módních řetězců se totiž inspiruje právě u kolekcí velkých módních domů a silné trendy se tak dají z fashion weeku krásně vysledovat.

Podívejte se na povedenou přehlídku kabelek:

Prošívané

Určitě jste za poslední dobu postřehli vracející se trend prošívaného oblečení. Ať už se jedná o bundy, vesty či kabáty, tento trend je mezi lidmi už dlouhou dobu oblíbený a nějaký čas ještě rozhodně bude. Kromě oblečení se ale prošívání promítlo i do doplňků. Značky jako Chanel, Prada či Bottega Veneta jsou důkazem, že prošívaný trend kabelkám zkrátka sluší.

Barvy jako na jaře

Pokud jste si už na jaře pořídili kabelku ve výraznější barvě, využijete ji i nyní. Barevné kabelky jsou i pro nadcházející podzimní sezonu must have kousek. Například ostře fuchsiová, zářivě modrá či neonově žlutá barva kabelky může na první pohled jednoduchý outfit krásně rozzářit a dodat mu přesně to, co potřebuje. V tomto případě ale buďte s výběrem barev opravdu opatrní a vždy, když se rozhodnete pro výrazný doplněk, zbytek outfitu už do více barev nekombinujte.

Třásně

Trend třásní už sice není nový, ale stále je velmi oblíbený. Prvek třásní, který odstartovala rovněž Bottega Veneta, se mezi lidmi stal během krátké doby velmi vyhledávaným. Třásně jsou v kurzu opravdu ve všech variantách. Ať už se jedná o ty kožené, řetízkové, hedvábné či semišové, meze se v tomto případě opravdu nekladou.

Čím menší, tím lepší

Éru kabelek extrémně malých rozměrů odstartoval francouzský návrhář Jacquemus, který během velmi krátké doby oslovil tímto trendem lidi po celém světě. Kromě mini kabelek se tentokrát staly oblíbeným prvkem i nejrůznější popruhy a pásky opatřené malými kapsičkami a přívěsky. Módní dům Céline, Prada či Alexander McQueen se tohoto trendu chytl a v podzimní kolekci opět nechybí.

Minimalismus

Velká loga, kombinace několika barev či barevné vzory u těchto kabelek nenajdete. Pokud máte rády spíše jednoduchost a módní výstřelky nejsou nic pro vás, zkuste se při výběru podzimní kabelky inspirovat například u značek Hermés, Bottega Veneta či Gucci. Letošní kolekce podzim/zima se těmto značkám obzvláště povedly a ocení je právě i milovníci minimalismu.

Kabelky ve tvaru půlměsíce

Nebo také Hobo jsou kabelky, které mají různé velikosti a charakteristickým rysem je pro ně tvar půlměsíce. Některé druhy bývají dlouhé, takže se dají nosit přes rameno a některé zdobí ucha malá a ty se pak nosí v ruce. Díky svému tvaru působí jemně, ale zároveň se dají zkombinovat i se sportovním outfitem. Lze je tedy nosit opravdu kdykoliv a je jen na vás, zda si kabelku vezmete na večírek do divadla či na každodenní procházku.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.