Celebrity

28. srpna 2022 11:04

David Laštovka

Dvakrát rozvedená Iva Pazderková randí s Turkem! Proč jí to nevyšlo s Pavláskem?

Iva Pazderková se po šesti letech rozešla s přítelem

Až dosud to vypadalo, že na chlapy má herečka, zpěvačka, moderátorka a stand-up komička Iva Pazderková až neskutečnou smůlu. Dvakrát byla vdaná, manželství však pokaždé skončilo rozvodem. Nikdy se netajila tím, že by se ráda stala maminkou, ale zatím ji nebylo přáno. Teď je opět zamilovaná. Našla ve svých dvaačtyřiceti letech konečně toho pravého?

Prvním manželem Ivy Pazderkové byl o devatencát let starší herec Luboš Veselý, který na sebe nejvíce upozornil hlavní rolí v normalizačním psychologickém dramatu Antonyho šance, který režíroval Vít Olmer.

„Luboš je stejně starý jako moje maminka. Naši byli překvapení, protože jsem jim tvrdila, že je o deset let mladší. Manželství nám vydrželo dva roky,“ svěřila se nedávno v pořadu TV Prima 7 pádů Honzy Dědka.

Po rozvodu se zamilovala do Lukáše Pavláska, kterého si krátce na to vzala za muže. „Seznámili jsme se na stand-upu, já byla čerstvě rozvedená a on je nesmírně inteligentní a milý člověk. Vzali jsme se, a pak jsme zjistili, že brácha se ségrou by se asi neměli brát. Byli jsme spolu tak tři měsíce. Bylo mi šestadvacet. S Lukášem Pavláskem to bylo kratší manželství,“ popsala Iva.

Turbulentní rok. Nejdříve bolestný rozchod, pak nová láska

V roce 2016 se během natáčení hudební show seznámila s mužem, o kterém si myslela, že bude tím pravým. Dokonce v té době mluvila i o miminku. „Děti jsem si moc přála, ale zůstávala jsem v partnerství, kdy jsem na to přání zůstala sama. Ted jsem šťastná a spokojená a máme s partnerem stejné představy o budoucnosti,“ prozradila tehdy s velkou nadějí Honzovi Dědkovi.

I tento vztah je ovšem už minulostí. Letos, po šesti letech přišel bolestný rozchod. „Prostě se to tak stalo, že jsme zjistili, že bude lepší, když se naše cesty rozejdou. Byla to mírová dohoda,“ svěřila se v pořadu ShowTime na CNN Prima News s tím, že rozchod nenese dobře.

Nyní už má ale opět důvod k úsměvu. Do života jí totiž vstoupila nová láska. Iva se během natáčení reality televizní show dala dohromady s jedním z jeho tvůrců, Turkem Bertugem Balogluem. Ten v polovině července sdílel jejich společnou fotku, na které sedí v parku a dotýkají se hlavami. Do popisku pak přidal romanticky srdíčko. Pazderková za ním létá do Ankary.

Svým fanouškům se na sociální sítí pochlubila fotkou, na které má na hlavě turban, aby lépe zapadla do kultury svého současného partnera. Vypadá to, že je znovu zamilovaná a šťastná.

Herecký um Ivy Pazderkové si můžeme připomenout třeba ve filmech Tady hlídám já nebo v novince Velká premiéra. Před lety se proslavila účinkováním ve stand-up formátu, kdy diváky bavila předstíráním hlouposti a vtipnými hláškami, svou artikulací a neformálním vystupováním. Později hrála například v seriálu Na vodě. Před dvěma lety se rovněž začala objevovat na fitness soutěžích.

Zdroj: autorský text; wikipedie

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.