Seriály a filmy

15. října 2024 11:48

Petra Jaroševská

Eliška předstírá, že vaří doma. Její steak hosté přirovnávají k Pohlreichovi

Kde to vaříme - Prostřeno! S29 (137)

Soutěž amatérských kuchařů z Ústeckého kraje se v úterý přesune k hostitelce Elišce. Mladá baristka bude přistižena při lži ohledně bydlení. Soutěžící budou zklamaní z filírovaného steaku. Takhle si kus masa nepředstavovali.

Dvacetiletá Eliška z Děčína miluje vaření. Ráda tráví čas sama se sebou a ráda by se přestěhovala do zahraničí. Proto je i hloupost začínat si teď nový vztah. V menu slibuje bruschettu s burattou, kuřecí polévku s gnocchi, T-bone steak se šťouchanými bramborami a skořicové šneky. Jak už to v Prostřeno! bývá zvykem, bruschetta bude při čtení menu překřtěna na „bunchetu s brunatou“ a gnocchi na „gnoči“.

Eliška nejprve divákům představí své bydlení. Ukazuje ložnici, ve které prý netráví moc času, televizi, na kterou často kouká, vychvaluje dřevěný design a přizná, že květinu v obývacím pokoji nezalévá. Přece jen ale brzy vyjde najevo, že tu Eliška nebydlí. Chytrý hrnec na polévku ji zradí a nefunguje. Když pak chce dělat vývar, nemůže najít hrnec.

Čtěte více: Konec gnoči v Čechách aneb Jak si objednat v restauraci, aby vás Ital pochválil?

Nepřinesla si ho z domu. Musí tedy zavolat o pomoc mamince. Poté vysvětlí, že jí nebylo dovoleno natáčet doma. Soutěžící si při šmejdění všimnou, že není co prohlížet. Jen pár fotek. Bydlí tu Eliška krátce? Na reakce se podívejte už nyní na prima+.

Co se soutěžícím honí hlavou při pohledu na T-bone steak:

Ušpinit talíř a jít domů hladový

Jako přípitek dostanou soutěžící bublinky a Roman si stěžuje, že nemá vodu. Eliška neprozradí, že jsou v cizím bytě. Předkrm bude pro hosty překvapením, protože neměli tušení, co je buratta. Vladimírovi nechutná, ale ze slušnosti něco sní, aby nebyl za taktika. Polévka je Eliščin vlastní vynález. Kuřecí vývar se smetanou a noky hosté zkritizují. Raději by si dali klasický vývar. Recepty k pořadu najdete v aplikaci Prima Zone. Jediný, kdo celý večer chválí je, Lucie. Bude natolik výřečná, že ji ostatní začnou podezírat, že taktizuje.

Než se usmaží steaky, zabaví se hosté navlékáním korálků. Jen ti starší mají problém, že si nevzali brýle a na výrobu náramků nevidí. Vepřový T-bone steak bude pro pány zklamáním. Čekali hovězí, místo toho dostali nafilírované vepřové, které prý vypadá jako kuřecí. „Se stejkem to nemělo nic společného,“ myslí si Vladimír. „To jsou přesně typy versus Pohlreich. Jdeš do restaurace, dáš si jídlo, máš ušpiněný talíř a jdeš domů hladový,“ dodává. Lucie se hostitelky zastane. Má ráda jídlo hezky naservírované. Dívejte se v úterý, kolik dostane Eliška bodů. Hlasovat můžete i vy.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 15. 10. 2024

Dnešní den může být vyplněn vyřizováním spousty záležitostí na poslední chvíli. Můžete být vyzváni, abyste rozhodli spor mezi kolegy, příbuznými nebo sousedy. V závislosti na povaze hádky se vám možná podaří zprostředkovat dočasné příměří, ale nebuďte na sebe příliš přísní, pokud i přes vaši snahu nedojde k uvolnění nálady. Snažte se upřednostnit odpočinek.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.