Emocionálně nestabilní znamení zvěrokruhu: Blížence a Raky snadno rozhodíte

Někteří lidé mají trošku větší tendence k emoční nestabilitě. Některé věci je dokáží pořádně rozhodit, zejména co se mezilidských vztahů týče. Kdo se podle horoskopu se svými vnitřními pocity dokáže popasovat nejhůře?

Následující čtyři znamení zvěrokruhu jsou považovaná za emocionálně nejnestabilnější podle horoskopu. Komu hvězdy předurčují kolísavější hladinu hormonů v těle a proč?

Rak

Raci se umístili na prvním místě jakožto nejcitlivější osoby z celého horoskopu. Na jednu stranu jsou považováni za velice empatické bytosti, na druhé straně jsou také představiteli nevyvážených emocí a častých výkyvů nálad. Své vnitřní pocity často hluboce prožívají, a to u nich mnohdy vede k nestabilnímu sebevyjádření.

Mohlo by vás zajímat: Geniální ženy podle horoskopu: Panny a Vodnářky mají vynikající intelekt

Ryby

Na druhém místě se umístily Ryby. I ony se jakožto zástupce vodních znamení zvěrokruhu vyznačují značnou citlivostí. Věci dokáží oproti ostatním vnímat na velice hluboké emocionální úrovni, což málokdo dokáže pochopit. Právě jejich intenzivní smysl vše procítit jim ale občas způsobuje problémy v emoční stabilitě.

Štír

I třetí místo obsadilo vodní znamení. Štíři jsou ve svém prožívání světa velice intenzivní. A to jak v těch dobrých, tak i v těch špatných věcech. Vše, co v životě dělají, prožívají velice silně. Své vnitřní konflikty ale občas nedokážou tak úplně ovládnout, a to se pak projeví přehnanou reakcí, kterou ostatní často nepochopí.

Čtěte také: 7 znamení zvěrokruhu, která mají nejhezčí rysy ve tváři. Krásou vás oslní Lvi i Štíři

Blíženci

Na posledním místě se umístili Blíženci. Tohle vzdušné znamení je známé svou rozdvojenou osobností. Na jedné straně se jakožto skvělí řečníci a společenští tvorové dokážou bavit téměř s kýmkoliv, na straně druhé jsou ve skrytu duše emocionálně nestabilní a často uvnitř sebe bojují sami se sebou. Nálada se u nich dokáže změnit doslova z minuty na minutu.

Co předpovídají karty pro všechna znamení na následující dny?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.