Eva Burešová vykládá tarotové karty. Tento rok by měl být krásný a úspěšný, raduje se

Eva Burešová promluvila o práci i o svém zdraví

Eva Burešová (30) je v jednom kole. Kromě hraní se chce v roce 2024 ještě mnohem více soustředit na hudbu, dokonce nedávno oznámila novou spolupráci s Jiřím Burianem. Zároveň si ale dle svých slov uvědomuje, že by se teď měla soustředit i na své zdraví.

O tom, co aktuálně chystá, se Eva Burešová rozpovídala v pořadu Showtime. Sólová hudební kariéra je pro ni bodem číslo jedna. „Těším se na to, chystáme soustředění na čtyři dny na chatě a v dubnu bude vycházet nový singl, tak na to se strašně moc těším, a pak se vrací ta moje muzikálová část, ta, kvůli které jsem se dostala do Prahy a začala jsem tady studovat. Vracím se do muzikálu Jesus Christ Superstar, Bodyguard stále pokračuje, mám stále vyprodáno, což je obrovský zážitek a úspěch,“ popsala mladá zpěvačka a herečka.

Výklad karet

„Já jsem si na to vykládala karty, svoje tarotky jsem vytáhla, na které jsem asi rok nesáhla a ukázalo mi to samé krásné věci. A nejen pro mě, ale pro všechny lidi, tento rok by to mělo být hezké tím, že to číslo je sudé," prozradila Eva.

Je pro Evu důležitá energie mezi nebem a zemí? „Je, já to mám strašně ráda, je to pro mě asi taková berlička, nevím. Mám to strašně ráda, mít ten pocit, že něco kolem mě je a i ráda poslouchám různé meditace nebo když jedu domů, tak poslouchám i mše, dělá mi to dobře," popsala v pořadu Showtime a promluvila také o meditaci.

Nemedituji v posedu, spíš si dávám kafe

„Medituji, ale já nejsem taková, že bych meditovala, a že bych vypla a byla v nějakém posedu, já jsem spíš ta umělecky založená, takže si dávám kafe u toho nadávám, medituji, poslouchám ty podcasty a říkám si: Jo, to určitě holka, to víš, že jo, všechno vypni, ale mně tady lítají dvě děti, tady musím do práce...“

Eva Burešová si minulý rok nejednou pomyslně sáhla na dno, trápilo ji také zdraví. „Já jsem se fakt ten minulý rok snažila uspokojit všechny kolem sebe, v práci, doma, cizí lidi, a úplně jsem se ztratila. Na konci toho minulého měsíce jsem si řekla, takhle ne, tohle můžu změnit, ale tohle třeba zas změnit nechci, holt jsem taková a je to vlastně strašně osvobozující,“ vysvětlila.

Dvojnásobná máma v pracovním zápřahu

Nejen koncerty a vystoupení nebo natáčení, i péči o své dva syny a čas s rodinou. To vše Eva Burešová zvládá a snaží se ke všemu přistupovat s lehkostí. „Já si myslím, že mi to tam nahoře někdo určil, že to tak bude, ten můj život, a budu to zvládat. A tento rok se chci věnovat i svému zdraví, protože já jsem hodně makala, hodně jsem pracovala, snažila se uspokojit všechny kolem sebe, jen na sebe jsem zapomínala,“ zmínila Eva něco, s čím bojuje spousta (nejen) žen a maminek.

Evu Burešovou zradilo zdraví. Místo na koncertě před svátky skončila v péči lékařů

„Řekla jsem si, že takhle tento rok nebude, budu na sebe laskavá, budu se snažit být co nejzdravější a myslím si, že jsem to teď nakopla dobře, že ten prosinec byl pro mě fakt velký vykřičník, tak jsem to změnila. Beru vitamíny a piju kolagen a cítím se teď tak, jak jsem se dlouho necítila. Ale zároveň je to tím, že jsem si mohla odpočinout na ty dva týdny a byla jsem každý den v obležení svých dětí a partnera, a to bylo nejlepší, co jsem pro sebe a zdraví mohla udělat,“ dodala.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.