Eva Burešová chystá rok plný změn: Konec písním, které mě dostávaly do depresí

Herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) se po náročném pracovním roce rozhodla pro zásadní krok v kariéře. V poslední době se potýká s častými výkyvy nálad, a i z toho důvodu učinila rozhodnutí, o kterém doufá, že na její psychiku bude mít příznivý vliv.

Eva Burešová se v loňském roce věnovala jak herectví, tak zpěvu. Bronzová slavice měla své první koncertní tour, po kterém však přišla tvrdá rána. „Měla jsem syndrom vyhoření. V tu chvíli mi došlo, že je to jenom tím, že už jsem zažila něco, co jsem delší dobu budovala a už jsem nevěděla, jak v té hudbě pokračovat dál,“ přiznala v rozhovoru pro Showtime.

Čtěte také: Eva Burešová si dala jediné předsevzetí. Plánuje k sobě být laskavější

„Poslouchala jsem nové desky a říkala jsem si, že bych se měla vydat novým směrem. Ne jen zpívat písničky, které mají hluboký příběh, a které mě dostávaly do depresí,“ dodala s tím, že už delší dobu nad nějakou změnou v hudbě přemýšlela.

Spolupráce s Kapitánem Demo

„Ráda bych se teď věnovala taneční hudbě. Té hudbě, kterou si pustíš a máš hned dobrou náladu,“ uvedla zpěvačka. Pro spolupráci se rozhodla oslovit Jiřího Buriana alias Kapitána Demo. „Chvilku jsem váhala, jestli mu zavolat, protože jsem se bála odmítnutí, ale jednoho dne jsem ten telefon zvedla a zavolala mu,“ vylíčila Burešová.

A co na spolupráci s Evou říká sám Jiří Burian? „Eva mě vždy jako interpret velmi zajímala. Rád spolupracuji s lidmi, kteří mají skvělý hlas a všechno, co patří k tomu být v showbyznysu úspěšný,“ okomentoval spolupráci s Burešovou Kapitán Demo.

Přečtěte si: Po porodu měla pocit, že se utopí. Eva Burešová popsala jedno z nejtěžších natáčení

Syndrom vyhoření

Eva v minulosti na hudbě dlouhou dobu spolupracovala s Vaškem Noidem Bártou. Jak to má dvojice ale nyní, rozdělily se jejich cesty? „Není to tak, že bychom se pracovně rozešli. Stále točíme společně písničky pro ZOO a jsme přáteli. Já jsem se teď jen rozhodla pro jiný žánr, který Vašek nedělá,“ objasnila herečka, která září také v oblíbeném seriálu ZOO.

Eva se nedávno přiznala také k tomu, že je její život jako na horské dráze. „Jsem hodně náladová, mám dny, kdy jsem nabitá energií a pak zase dny, kdy nemůžu vstát z postele a necítím radost ze života. Myslím si ale, že největší krok je umět si to přiznat,“ řekla pro Showtime.

A její novoroční předsevzetí? „Ve třiceti letech je důležité uspokojit sama sebe. Taková jsem, taková budu a nebudu se měnit, ale jenom se budu mít víc ráda. Na nový rok mám tedy předsevzetí být k sobě laskavější,“ prozradila na závěr rozhovoru.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.