Celebrity

22. prosince 2023 11:00

Eliška Reiglová

Evu Burešovou zradilo zdraví. Místo na koncertě před svátky skončila v péči lékařů

Úspěšná česká herečka a zpěvačka Eva Burešová (30) měla být ve čtvrtek jednou z vystupujících na vánočním koncertu v O2 aréně. Hektické předvánoční období si však vybralo daň na jejím zdraví, kvůli čemuž musela vyhledat pomoc lékařů. Ač dělala vše pro to, aby mohla přijít, tělo jí to nakonec nedovolilo a tak se fanouškům omluvila.

Ačkoliv se jí pracovní nabídky jen hrnou, Eva Burešová teď potřebuje trochu zvolnit. Už v polovině listopadu otevřeně mluvila o tom, že dlouhodobě bojuje se svými vnitřními pocity. Sláva jí totiž kromě obdivu přinesla také nevyžádanou kritiku od hejtrů. I ta se mohla podílet na tom, že právě v období předvánočního shonu ji zradilo zdraví.

„Bohužel už čtvrtý den bojuju se zdravím a teprve dnes jsem finálně opustila Benešovskou nemocnici, kde se všelijak snažili přijít na to, co se mnou vlastně děje,“ vysvětlila na Instagramu zpěvačka fanouškům, proč se nemohla zúčastnit vánočního koncertu, kde se na její vystoupení ledaskdo těšil.

Obavy o zpěvačku

Někteří možná nezaznamenali zprávu o tom, že Burešová nakonec nevystoupí, pročež jí začalo na sociální sítě chodit mnoho zpráv od starostlivých fanoušků. Ti chtěli vědět, jestli je v pořádku a co za její absencí stálo. Cítila proto potřebu se veřejně omluvit a podrobněji popsat, proč vystoupení skutečně nebylo v jejích silách.

„Mrzí mě to. Vím, že jste jeli někteří velkou dálku a těšili jste se. Ale věřte mi, že jsem dělala maximum pro to, abych vystoupit mohla, jen to prostě nebylo možné. Nejsem robot, jsem člověk, a když tělo řekne 'ne', nikdo s tím nepohne. Věřím, že se potkáme v příštím roce na nějaké pěkné akci a společně si to užijeme,“ napsala.

Na závěr Eva Burešová popřála příznivcům veselé Vánoce a vzkázala jim, aby si vážili svého zdraví a také toho, že mohou být s lidmi, které milují nadevše. Snad klidnější období svátků dopomůže k tomu, aby se ona sama brzy cítila lépe.

Eva Burešová promluvila o duševním zdraví:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.