Celebrity

26. listopadu 2023 17:40

redakce Prima Ženy

Eva Holubová prozradila, že nemá vánoční náladu. Nechci komerční svátky, říká

Holubová o letošních Vánocích

Ačkoliv se Vánoce kvapem blíží, herečka Eva Holubová se na ně zatím nenaladila. Jak sama tvrdí, na světě trpí a umírá tolik lidí, že je pro ni těžké užívat si tu pravou sváteční atmosféru. Při příležitosti křtu knihy Kateřiny Bursíkové navíc vylíčila svůj bizarní sen, v němž figuroval Václav Havel i dalajlama.

Když už Eva Holubová kývne na kmotrovství knihy, musí to mít pádný důvod. V případě Kateřiny Bursíkové a jejího díla Dalajlama a Havel, prý nebylo co řešit. „Mně se to dotýká i osobně, protože autorka Kateřina Bursíková je moje kmotřenka. Kdo jiný by jí měl křtít knihu?“ vysvětlila herečka v pořadu Showtime s tím, že publikace je ideální jako dárek pro všechny, kteří neberou Vánoce konvenčně. Jde podle ní o hezký a užitečný počin, který lidem bude dodávat sílu.

Sama vánoční šílenství zatím nepociťuje a svátky ani nechce vnímat komerčně. „Přijde mi hrozné, že na světě umírá strašně moc lidí a do toho ještě Vánoce. Vůbec jsem je zatím nechytla, ale asi je ani letos nechci komerčně, budu je mít jako možnost příchodu křesťanského spasitele,“ řekla Holubová s tím, že by letos raději upřednostnila náboženské hledisko.

„U Kateřiny budeme mít takovou privátní adventní mši s knězem a naším kamarádem Láďou Heriánem, který je také spolukmotr knihy. Doufám, že mě to tam nakopne a posílí, aby člověk nezačal být malověrný a věděl, že když to nedopustíme, zlo nezvítězí,“ dodala.

Vedle dojmů z blížících se svátků oblíbená herečka, kterou diváci mohou znát mimo jiné ze seriálu Slunečná, popsala i svůj až surrealistický sen. „Zrovna nedávno se mi zdálo, že jsem šla po náplavce a z Vltavy vyjela bílá ponorka. Z ní vystoupil papež František a řekl mi, že mám jít s ním na Václavák, že má sraz s Havlem. Ten tam opravdu byl a říkal, že vstal z mrtvých, že se na to už nemohl koukat. Pak přiběhl dalajláma a říkal, že musíme začít nejen mluvit, ale i činit jinak,“ vylíčila barvitě svůj až surrealistický sen. Zároveň ovšem poznamenala, že v něm žádnou hlubší symboliku nehledá a je si vědomá, že k ní takto jen promlouvá podvědomí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.