Celebrity

26. listopadu 2023 17:40

redakce Prima Ženy

Eva Holubová prozradila, že nemá vánoční náladu. Nechci komerční svátky, říká

Holubová o letošních Vánocích

Ačkoliv se Vánoce kvapem blíží, herečka Eva Holubová se na ně zatím nenaladila. Jak sama tvrdí, na světě trpí a umírá tolik lidí, že je pro ni těžké užívat si tu pravou sváteční atmosféru. Při příležitosti křtu knihy Kateřiny Bursíkové navíc vylíčila svůj bizarní sen, v němž figuroval Václav Havel i dalajlama.

Když už Eva Holubová kývne na kmotrovství knihy, musí to mít pádný důvod. V případě Kateřiny Bursíkové a jejího díla Dalajlama a Havel, prý nebylo co řešit. „Mně se to dotýká i osobně, protože autorka Kateřina Bursíková je moje kmotřenka. Kdo jiný by jí měl křtít knihu?“ vysvětlila herečka v pořadu Showtime s tím, že publikace je ideální jako dárek pro všechny, kteří neberou Vánoce konvenčně. Jde podle ní o hezký a užitečný počin, který lidem bude dodávat sílu.

Sama vánoční šílenství zatím nepociťuje a svátky ani nechce vnímat komerčně. „Přijde mi hrozné, že na světě umírá strašně moc lidí a do toho ještě Vánoce. Vůbec jsem je zatím nechytla, ale asi je ani letos nechci komerčně, budu je mít jako možnost příchodu křesťanského spasitele,“ řekla Holubová s tím, že by letos raději upřednostnila náboženské hledisko.

„U Kateřiny budeme mít takovou privátní adventní mši s knězem a naším kamarádem Láďou Heriánem, který je také spolukmotr knihy. Doufám, že mě to tam nakopne a posílí, aby člověk nezačal být malověrný a věděl, že když to nedopustíme, zlo nezvítězí,“ dodala.

Vedle dojmů z blížících se svátků oblíbená herečka, kterou diváci mohou znát mimo jiné ze seriálu Slunečná, popsala i svůj až surrealistický sen. „Zrovna nedávno se mi zdálo, že jsem šla po náplavce a z Vltavy vyjela bílá ponorka. Z ní vystoupil papež František a řekl mi, že mám jít s ním na Václavák, že má sraz s Havlem. Ten tam opravdu byl a říkal, že vstal z mrtvých, že se na to už nemohl koukat. Pak přiběhl dalajláma a říkal, že musíme začít nejen mluvit, ale i činit jinak,“ vylíčila barvitě svůj až surrealistický sen. Zároveň ovšem poznamenala, že v něm žádnou hlubší symboliku nehledá a je si vědomá, že k ní takto jen promlouvá podvědomí.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.