Celebrity

16. dubna 2024 10:40

Josef Šťastna

Eva Pavlová prožívá velkou bolest, zemřela její milovaná kočka Micka

Manželka prezidenta České republiky Eva Pavlová prožívá smutné dny, podle informací webu Blesk.cz zemřela její milovaná kočička Micka.

„Zdravím všechny spřízněné duše. Vím, že jsem teď nebyla příliš aktivní, nicméně nemoci se nevyhýbají ani chlupatým členům rodiny, o které se také musíme starat. Micka vyžaduje už několik dní péči a já bych si moc přála, aby mohla brzy opět sama pobíhat venku,“ uvedla před třemi dny na Instagramu první dáma.

Bohužel došlo k nejhoršímu, podle informací deníku Blesk kočička svůj boj o život prohrála.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak Eva Pavlová obstála na módním poli za rok 2023?

„Tuto otázku nechá paní Eva Pavlová bez reakce,“ uvedl pro Blesk Petr Fučík z kabinetu Evy Pavlové. Jak už naznačuje smutná reakce, milovaný člen prezidentské rodiny odešel...

Micku našel pejsek Bob

Oblíbená kočička se do domu paní Pavlové dostala náhodou. „Micka je nalezenec a stalo se to tak, že jsme měli kdysi pejska. Jmenoval se Bob a já jsem Boba venčila tam, kde bydlíme, kousek pod Řípem. Bylo to 6. prosince a viděla jsem, že něco vyčmuchal, tak jsem se šla podívat, na co se tam kouká. A Bob tam vyčmuchal v závěji malé koťátko, které se tam nevím, jak vzalo. A protože byl sníh, tak jsme koťátko vzali domů, a od té doby u nás zůstalo,“ prozradila v minulosti Eva Pavlová pro Český rozhlas.

Eva Pavlová při rozhovoru pro magazín Showtime:

Sdílejte článek
Štítky kočka bolest Instagram Blesk Eva Pavlová Petr Fučík

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.