Móda a krása

12. března 2024 10:05

Marie Makovská

Eva Pavlová vyrazila na akci v zářivě růžové. Ležérní styl zvýraznily bílé tenisky

První dáma Eva Pavlová (59) se objevila na křestu kuchařky Romana Vaňka (55) a v zářivě růžové byla nepřehlédnutelná. Zdá se, že v tomto ležérním stylu je jí nejlépe.

Eva Pavlová tentokrát oblékla sytě růžovou košili, kterou ještě více zvýraznila květinovým růžovým šátkem přes ramena. Tento typ oblečení nosí očividně často a ráda, ovšem tolik zářivě růžové jsme na ní viděli snad poprvé. Mezi ostatními hosty na křtu vyloženě vyčnívala.

Přečtěte si také: Místo kabátů kostýmky. Eva Pavlová pokračuje v eleganci, nově vynesla mladistvou modrou

Džíny a bílé tenisky

V rámci ležérního stylu nesměly v outfitu první dámy chybět pohodlné džíny a bílé tenisky. Osobní věci měla ve středně velké praktické kabelce modré barvy a vzala si také hodinky a několik decentních šperků. Pokud by chtěla docílit optického prodloužení nohou, bylo by lepší zvolit střih džínů, do kterých by mohla košili zastrčit. Vydala se však cestou pohodlí a nelze jí to mít za zlé.

Módní alarm z Hradu: Co nejraději Pavlová nosí a jak obstála po roce ve funkci první dámy

První dáma Eva Pavlová byla nedávno s prezidentem Petrem Pavlem na pracovní cestě ve Středočeském kraji, následně přivítali v Česku bývalého amerického prezidenta Billa Clintona a zúčastnili se plesu Armády ČR. Sám prezident na křtu nové kuchařky nebyl, protože má velmi nabitý program. V pátek 15. března má vyrazit na pracovní cestu do Saska. Eva Pavlová tak musela na akci rozdávat úsměvy sama.

Podívejte se také na rozhovor s Evou Pavlovou pro Showtime. Na co vzpomínala?

Sdílejte článek
Štítky móda styl Roman Vaněk růžová tenisky První dáma Eva Pavlová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.