Celebrity

14. srpna 2024 10:31

David Laštovka

Eva vyměnila Vaška za mladšího muže. Nerozumím tomu, říká její manžel Ševčík

Hudební duo Eva a Vašek, tvořené manželským párem Evou a o 17 let starším Václavem Ševčíkem, po 34 letech společného koncertování ohlásilo konec. Na scéně už měla působit pouze Eva, a to se svým sólovým projektem, v němž vystupuje pod uměleckým jménem jako Eva Adams. Nyní si ale k sobě přibrala muže. O koho jde a co na to Vašek?

Eva Ševčíková k sobě přibrala nového hudebního partnera. A to svého bratra Hynka, který začal zpívat po jejím boku. Václava Ševčíka rozhodnutí manželky zaskočilo. „Nerozumím tomu. On je zcela zbytečný a ona si tím jen zkomplikovala svoji sólovou dráhu. Ale já již nemám co radit, byl jsem ze všeho vyřazen. Na moje místo nastoupili jiní rádci, kteří vůbec nerozumí tomu, čemu jsme se těch čtyřiatřicet let věnovali. Evu už nebavilo poslouchat moje rady, co je třeba dělat, abychom se posunovali dál, což vyžaduje hodně inovací,“ uvedl pro web Prima Ženy Václav Ševčík.

Nemohu se s tím srovnat, říká Vašek

Václav Ševčík, který loni v prosinci oslavil sedmdesáté narozeniny, se před časem rozhodl ukončit svoji hudební kariéru. „Není to pro mě vůbec snadné. Je to celý život a najednou konec. S Evou jsme společně zpívali čtyřiatřicet let. Už jsme málem byli v knize rekordů jako manželé a duo. Že končím, neprožívám pozitivně a ani se s tím nemohu moc srovnat, určitě mi to není příjemné. Je to ale skutečnost a je to dané,“ vysvětloval Vašek letos v červnu pro web Prima Ženy. „Je to tak, Vašek ukončil hudební kariéru a já pokračuji dál jako Eva Adams,“ potvrdila tehdy jeho manželka Eva.

Čtěte také: Eva s Vaškem končí po 34 letech. Nemohu se s tím srovnat, přiznává Ševčík

Kvůli zdravotním problémům neskončil

Václav Ševčík, který před rokem prodělal mozkovou mrtvici, odmítá, že by za jeho odchodem do muzikantského důchodu stály zdravotní problémy. „Vždycky jsem si říkal, že dívat se na hudebníky s bílou hlavou je divné, a dnes mám bílou barvu a sedmdesát roků. Dovedu si přestavit, jak musím vypadat v očích dvacetiletých,“ zmínil hudebník.

Když konec oznámil svým fanouškům, začaly mu přicházet desítky zpráv z celého světa. Duo Eva a Vašek často v zahraničí koncertovalo pro krajany. „Ty vzkazy jsou velmi dojemné. Děkují nám za krásné chvíle, které s námi prožili. Moc si toho vážím,“ poznamenal hudebník.

Podívejte se také na zahradu Evy a Vaška, kterou nám před lety ukázali:

Dcera Eva žije s Američanem

Eva a Václav Ševčíkovi se brali před sedmnácti lety a mají spolu dnes už jednadvacetiletou dceru Evu, která jim dělá radost. „Má cit pro jazyky a dovede se orientovat v zahraničních kulturách v různých zemích světa a kontinentech, které s námi procestovala. Všude, kde to bylo možné, tak navštěvovala tamní školy s místními dětmi. Myslím, že jí to do života hodně dalo a velmi pozitivně ji to ovlivnilo,“ řekl o ní Ševčík. Dcera si našla přítele v USA, kde s ním momentálně žije.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 9. 2024

Berani, dnes vám může přijít zvláštní dopis nebo telefonát a informace, které obdržíte, se vám mohou zdát poněkud zmatené. Mohou to být dobré nebo špatné zprávy, případně ani jedno, ale nepřijímejte je za bernou minci. Někdo si někde špatně vyložil nějakou důležitou informaci. Pokud je pro vás to, co slyšíte, důležité, ověřte si fakta, než to přijmete jako pravdu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.