Evě Burešové vyhrožuje bývalý partner Michael Krásný: Mě už si do huby neber, vzkázal

Poté, co se Eva Burešová (31) poprvé rozpovídala o svém bývalém partnerovi Michaelovi Krásném (40), se i on prostřednictvím videa umístěného na sociální síti Facebook k situaci vyjádřil. Herečka v otevřené zpovědi uvedla, že ji Krásný opustil v době, kdy už byla těhotná.

V emotivní zpovědi se herečka a zpěvačka Eva Burešová svěřila, že když čekala Nathaniela, už tehdy se cítila být opuštěná. „Vlastně jsem byla celou dobu sama. Ono to nebylo tak, že se jednoho dne sbalil a odešel. Spíš to bylo tak, že doma nikdy moc nebyl. A když už, pak přišel hodně brzy ráno,“ pronesla v rozhovoru pro web eXtra.cz hvězda seriálu ZOO.

Burešová dále přiznala, že toho má na srdci mnohem více, ale všechno prý bude vyprávět, až bude starší.

Čtěte také: Eva Burešová si k narozeninám nadělila klip ke skladbě Slzy – je plný emocí a lásky

Krásný vrací úder

Její bývalý partner a otec Nathaniela na sebe nenechal s odpovědí dlouho čekat. V pátek na sociální síť Facebook umístil video, ve kterém se obhajoval. „Na základě tlaku, který vznikl po posledním rozhovoru mé bývalé partnerky, jsem nucen se ohradit vůči těm lžím a výmyslům, které existují o mé osobě,“ řekl v úvodu zhruba čtyřminutového videa.

Vyjádření k pomluvám Evy Burešové

Vážení přátelé, byť je to proti mým veškerým morálním zásadám a přesvědčením, tak jsem se rozhodl učinit tento krok, abych se už jednou pro vždy vymezil proto těmto vylhaným výmyslům a pomluvám, které o mě má bývalá partnerka Eva Burešová nepokrytě rozšiřuje. Už to pokládám jakožto otec dvou synů za svou morální povinnost se proti těmto pomluvám ohradit. #evaburesova #nathaniel #pravda Extra.cz Super.cz Blesk pro ženy

Posted by Michael Krásný on Friday, August 16, 2024

Burešová, která zazářila také v seriálu Slunečná, zmínila, že jejich partnerský vztah ovlivnil i alkohol. Hudební skladatel a uznávaný jazzový baskytarista se však dušoval, že rozhodně není alkoholik ani žádné nezodpovědné hovado. „Rozhodně jsem neopustil svou bývalou těhotnou partnerku, abych upřednostnil kariéru. Řeknu vám jenom to, že to bylo rozhodnutí čistě mé partnerky. Pod jejím soustavným nátlakem a na její výslovné přání došlo k našemu rozchodu,“ popsal.

Drsné výhružky

Krásný Burešovou obvinil ze lží. „Fascinuje mě, že se to znovu objevilo. Konfrontoval jsem ji s tímto před čtyřmi lety. Bylo mi řečeno, že si to vymyslela bulvární média, aby nás rozkmotřila. Ona mi tehdy řekla, že se připravuje na soud, že se s nimi chce soudit. Teď tady vidím rozhovor, kde to říká přímo ze svých úst. Mám to od ní i v textové komunikaci. Nechápu, z jakého důvodu to znovu vytahuješ,“ vzkázal prostřednictvím videa své bývalé partnerce.

Také pronesl, že se ke kauze dosud nevyjadřoval, aby neublížil Burešové či synovi Nathanielovi.

Nakonec přiostřil a začal oblíbené herečce, která je nyní šťastná po boku šéfkuchaře Přemka Forejta, vyhrožovat. „Co to je za blbost. Mám mít máslo na hlavě? Už stačilo. Jestli v tom míníš pokračovat dál, mám čísla na lidi z bulváru a udělám rozhovor já. Dopodrobna si užiju to, že popíšu nejbizarnější detaily toho, jak se chováš a kdo ve skutečnosti jsi,“ pohrozil své bývalé partnerce Krásný.

„Potřebuješ brutálně mediální pozornost. Nech toho a vymysli si něco jinýho. Mě si už do huby nikdy neber, jasný?“ řekl rázně na závěr.

Nejsem rychlokvaška. Eva Burešová přiznala, že kvůli rýpalům chtěla odejít ze showbyznysu:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 9. 2024

Ve vzduchu je cítit napětí, Berani, ale vy s tím můžete udělat jen málo. Drsná atmosféra je v ostrém kontrastu s lehkovážností, kterou jste pociťovali v posledních dnech. Zdá se, že jste obdrželi dobrou zprávu. Možná jste byli konečně oceněni za svou tvrdou práci? Nechlubte se svými úspěchy. Situaci by to jen zhoršilo. Buďte trpěliví. Vyhněte se konfrontaci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.