Existuje sedm druhů penisů, říká odborník. Partner může mít tužku, kornout či papriku

Stejně jako neexistují identické otisky prstů, neexistují ani identické penisy. Každý je zkrátka jiný, byť některé rysy mohou mít společné. Jedním z nich je například tvar. Těch existuje sedm a k jednomu z nich dokáže svou chloubu přirovnat každý muž. Jakým disponuje váš partner?

Darren Breen, ředitel zdravotnického centra iMEDicare, pro deník Daily Mail prozradil, že ze sedmi typů tvarů penisů si každý muž vybere ten, kterému jeho přirození odpovídá nejlépe. Za 22 let v oboru na jiné tvary totiž nenarazil. Ty mají navíc co dělat i s délkou mužské chlouby. Jaké typy tedy existují?

Tužka

Darren tvrdí, že muži s penisem ve tvaru tužky mají dlouhý a tenký stejnoměrný obvod s úzkým žaludem (kulatější hlavičkou penisu). Odborník, který vstoupil do oboru v roce 1996, dále uvádí, že ačkoli se délka může u jednotlivých osob lišit, často je penis extrémně dlouhý a tenčí, čímž se liší od průměru.

Paprika

Podle Darrena Breena muži s tímto tvarem penisu mohou pozorovat, že jejich mužství je neobvykle krátké (8-10 centimetrů), ale výjimečně silné po celé délce.

Kornout

Všichni, jejichž penis spadá do této kategorie, podstupují riziko, že se už nikdy nebudou dívat na zmrzlinový kornout stejně jako dosud. Podle Darrena se muži s tímto tvarem penisu mohou v životě setkat s určitými problémy, konkrétně s předkožkou. Poukazuje na to, že pro kornout je typické zužování od žaludu ke kořenu.

Banán

Pokud jde o penis ve tvaru banánu, Darren Breen říká, že se vyznačuje zakřivením doleva nebo doprava, a vysvětluje, že je buď přirozené, nebo způsobené zraněním. U sedmi procent mužů se někdy v životě objeví peyronieho choroba, která je způsobena nadbytečnou zjizvenou tkání, jež vzniká po úrazu a může vést k takové deformaci.

Kladivo

O penisu ve tvaru kladiva odborník mluví jako o mužství, které začíná štíhlejším kořenem vedoucím k širší hlavě.  Má velmi úzkou základnu, která se rozšiřuje do velmi širokého žaludu. Gravitace tomuto typu mnohdy znesnadňuje zvedání při erekci.

Klobása

Penis ve tvaru klobásy je nejběžnější ze všech. Při podrobném popisu typických vlastností tohoto konkrétního tvaru Breen říká, že penis má průměrnou tloušťku, délku a také má rovnoměrný obvod po celé délce.

Okurka

Poslední a sedmý tvar penisu popsal Darren Breen jako okurku, která je podle něj tlustá po celé délce s přiměřenou délkou. Je silnější než průměrný penis a obvykle se pohybuje v rozmezí 13 až 21 centimetrů.

Sexpertka Veronika Kubíčková o partnerské komunikaci:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 22. 5. 2024

Kdyby byl každý den jako dnes, život by byl ráj, Berani. Je to pro vás potenciálně nádherné období. Možná najdete odpovědi na problémy, které vás trápí už několik týdnů. Při všech rozhovorech mějte uši otevřené. Mohli byste narazit na dílo, na které jste dlouho čekali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.