Astročlánky

27. července 2022 05:33

Jiřina Köppelová

Exkluzivní předpověď známé numeroložky na celý srpen. Který týden bude nejlepší?

Podle známé numeroložky Lenky Suchardové se v srpnu mohou před vámi objevit překážky, které prověří vaši odvahu, sebevědomí a moudrost. Neberte nic jako samozřejmost a to, co se děje, neignorujte. Nic není náhoda. Mnohá znamení vám budou našeptávat a navádět vás na cestu, na kterou byste se měli ve svém životě vydat.

V srpnu prozkoumejte nové dovednosti, které vám pomohou v kariéře a k lepšímu finančnímu zajištění. Nestýkejte se s lidmi, kteří se v okamžiku, kdy jde do tuhého, vzdávají. Zůstávejte pozitivní, i když ze všech stran čelíte negativitě, a inspirujte ostatní, aby dělali to samé. Velké změny nastanou ve vaší skupině přátel, možná se tajně zamilujete do svého nejlepšího přítele. Jste-li stále singl, pak je srpen tím zlomovým měsícem, kdy se setkáte se svou spřízněnou duší. Srpen je ideální na rozhovory o společném stěhování, svatbě a jiných tématech, která směřují k budoucímu společnému fungování.

První srpnový týden

Buďte aktivní a nadšení, studujte lidskou povahu, analyzujte sebe i své okolí, prozkoumejte pracovní a sociální možnosti, vytvořte nové podněty ve svém prostředí, které vás povzbudí k životu, probudí ze „spánku“ a osvítí geniální myšlenkou. Nedovolte, aby vás negativní zprávy či lidé svedli do spirály těžkostí a zoufalství. I když se spousta věcí mění a to původní známé a bezpečné se pravděpodobně nevrátí, neznamená to, že se musíme trápit. Jakmile smysl toho všeho zapadne do vašeho života, zjistíte, že vás to baví a těší. Cestování a komunikace by měly plynout snadněji než kterýkoli jiný měsíc v roce a podepisování důležitých dokumentů je bezpečné.

Druhý srpnový týden

Věnujte pozornost tématům, která před vámi během této doby vyvstanou, signalizují totiž to, na čem budete muset nejpozději do konce roku zapracovat. Tento a příští týden si budete připadat víc a víc pod tlakem, to proto, abyste se transformovali do vyvinutější verze vás samých. Spousta věcí se může komplikovat anebo zpožďovat. Snažte se o klidnější mysl a nezabývejte se zbytečným dramatizováním či rozšiřování klevet. Kulminují averze a alergické reakce na někoho konkrétního, nějakou situaci anebo práci. Lidé se budou méně kontrolovat a kritikou nebo hádkami budou kolem sebe více kopat. Někteří se zase budou chtít vyrovnat s úzkostí ze stresu finančního nebo emocionálního tím, že budou extrémně překračovat hranice fyzické či finanční. Neriskujte a spíše si najděte tiché místo v přírodě nebo v sakrální budově, poutním místě anebo na křížové cestě. Díky úplňku můžete využít noc z 11. na 12. srpna ke žhavému milování, které vám z paměti už nikdy nevymizí.

Třetí srpnový týden

Vše, co se vám v tomto týdnu přihodí, koho potkáte, co uvidíte a uslyšíte, nebude náhoda. Něco z toho se bude jako přes kopírák opakovat z minulosti a něco vás má naopak vystrnadit ze stereotypního prostředí a posunout do odlišného děje. To všechno jsou duchovní lekce, kterými si máte projít a poučit se z nich. Něco se nečekaně zvrtne nebo skončí, ale může to být i z vašeho vlastního popudu, protože vaše trpělivost už dosáhne maxima a sami se rozhodnete pro radikální řešení, které bude pro okolí velmi šokující. I když se budou zdát jakékoli otřesy zpočátku jako problém, překážka anebo tragédie, po čase pochopíte jejich hlubší smysl, vše zapadne do širšího kontextu a připustíte, že vás osud vedl správným směrem. Protože se budou dít zvláštní věci, zvažte terapii, používání meditačních technik.

Čtvrtý srpnový týden

Změny ve vašem společenském životě přinášejí bohaté ovoce. Jestliže přijmete nové vztahy s důvěrou, pak jakoukoli emocionální bolest pramenící z rozchodů a ztrát dokážete odklonit na vedlejší kolej. Slzy jsou očistné a ozdravné, je dobré si poplakat, ale netrapte se dlouho. Pro pohodu jsou důležité zdravé vztahy. Buďte vnímaví k návrhům a názorům ostatních, pozorujte, studujte a sbírejte materiály, které použijete pro formování vlastní budoucnosti. V dalších měsících začíná složitější období, kdy se konzervativní myšlení a budoucí plány střetávají s revolučnějšími myšlenkami, proto se držte těch lidí, kteří váš život naplňují důvěrou, stabilitou a podobnou energií. Začínáte být schopnější lépe formulovat své potřeby, postřehy, předávat je jiným a o všem diskutovat.

Text: numeroložka Lenka Suchardová

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 16. 4. 2024

Pokud se dnes budete muset vypořádat se zklamáním, snažte se, aby vás to nezlomilo, Berani. Můžete obdržet dopis nebo telefonát, který vám přinese méně příznivé zprávy. Možná, že někdo, koho jste chtěli vidět, nebude moci přijít. Snažte se nenechat si tím zkazit náladu. Takové věci se stávají. Zaměstnejte se.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.