Exkluzivní předpověď známé numeroložky na celý únor. Který týden bude nejlepší?

Podle známé numeroložky Lenky Suchardové je únor roku 2023 ovlivněn především našimi vnitřními stavy a pocity. Budeme muset zvládnout počáteční chaos, který je kolem nás i v našich duších.

V únoru budeme marně zalézat do kouta, stejně si nás jakákoli stresující situace najde. Nakonec za ni budeme rádi, protože se tím rychle vyřeší ať nově vzniklý problém, či ten dlouhodobý. Proto nic neodkládejte na zítřek. Začátek měsíce února může vypadat dosti chaoticky, ale ke konci už vše bude mít hlavu a patu. Pokud můžete, vyměňte dopravní prostředky za obyčejnou chůzi, zbavíte se tím nadbytečné ohnivé energie, se kterou byste nebyli rodině či přátelům příliš příjemní.

HOROSKOP LÁSKY NA ÚNOR 2023

1.–5. února

V prvním týdnu února můžete být soutěživí a k ostatním v některých situacích až netaktní či necitliví. Vaše ego si samozřejmě povyskočí, když zjistíte, že vyhráváte a že jste na tom lépe než ti druzí. Zkuste se však zamyslet, jestli vaše poměřování nepřekročilo laťku slušnosti či zdravého rozumu, nejedná-li se jen o vychloubání, povýšení či ošálení sebe i obecenstva před skutečným problémem nebo vlastním nedostatkem.

6.–12. ledna

Ve druhém týdnu zažijete situaci, ve které si budete muset velmi dobře promyslet, jak s ní naložit a hlavně, jak ji co nejlépe využít. Jednu z hlavních rolí v ní bude hrát váš blízký důležitý člověk – rodič, partner, učitel nebo šéf, který vás popostrčí k moudrému úsudku, ať už bude vyjadřovat souhlas, anebo naopak nebude šetřit kritickými slovy. Záleží, co přesně potřebujete ke svému posunu.

13.–19. ledna

Třetí týden je v rukách silných žen, jejichž mentální síla dokáže poručit „větru, dešti“. Bylo by vhodné tuto úžasnou energii použít nejen k dosažení vlastního uspokojení, ale i k pomoci blízkému či neznámému člověku. Zvažte všechna pro a proti, nemanipulujte, jen s pokorou či modlitbou poproste a nabídněte konkrétní postup. Bez něho by se nic nezrealizovalo nebo se odvíjelo jinak a špatně. Pánové, nepohrdněte moudrou radou, názorem či vizí od vámi uznávané ženy.

VELKÝ ČÍNSKÝ HOROSKOP NA ROK 2023

20.–26. ledna

Ve čtvrtém týdnu si dopřejte dostatek času a klidného prostoru, abyste přehodnotili jednu nebo více oblastí svého života. Spojením trojí energie – vůle, rozumu a citu – dokážete docílit rovnováhy, která byla za poslední dva roky tolik narušována. Každý se dočká své inspirace či múzy, pak intuitivně použije to, s čím bude umět naložit, aby dosáhl cíleného úspěchu ať už pocitového, kariérního, hmotného či finančního.

27.–28. ledna

V posledních dvou únorových dnech si udělejte něčím radost. Dovolte si to, po čem vaše nitro již nějakou dobu touží. Možná vám z čista jasna něco přilétne do cesty a vás to zaujme natolik, že s tím budete pracovat a dále rozvíjet. V tichu a přírodě se vám bude dařit lépe než v hlučném městě. Pokud potřebujete být sami, zklidněte se, soustřeďte se a zkuste v klidu nalézt odpovědi na své otázky.

Zdroj: Autorský text numeroložky Lenky Suchardové

Na AURU měsíce února se můžete podívat ZDE:

Mohlo by vás ještě zajímat:

Sdílejte článek
Štítky energie numerologie únor 2023

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.