Horoskop lásky na únor 2023. Štír prožije vášeň, Panna žárlivost a Ryby božský sex

Láska v únoru 2023. Podle mariášových karet Štíři a Kozorozi prožijí skutečnou milostnou vášeň, Berani a Blíženci rozhodování mezi dvěma partnery a Vodnáři odhalí tajné city. Jak na tom v únoru s láskou bude vaše znamení zvěrokruhu?

Beran

Vaše nejistota v oblasti partnerských vztahů potrvá jen několik dní, ale přesto vás tento stav bude rozčilovat. Nemáte rádi, když se neumíte rozhodnout. Nakonec verdikt padne a bude správný, protože tím se váš vztah uklidní a partnerovi uděláte radost. Konec měsíce vám ale přinese trochu potíží a milostného boje. Nebojte se, všechno se zase srovná.

Býk

Únor pro vás nebude v partnerských vztazích příliš přívětivý měsíc. Čekají vás dohady, hádky, nepříjemnosti a může vás i nějaký člověk zklamat. Bojovat můžete i se svým vnitřním mužským Já, kterému příliš nerozumíte, což se bude projevovat pasivní agresí vůči všem mužům. Musíte se uklidnit a vše se srovná.

HOROSKOP LÁSKY NA CELÝ ROK 2023

Blíženci

Ve vztazích budete už od začátku února postaveni před volbu, a i když pro vás nebude jednoduchá, tak se nijak zvlášť trápit nebudete. Vše budete brát jako přirozený proces, který je důležitý k tomu, abyste dosáhli toho, co chcete. A to se vám i podaří, koncem měsíce oslavíte své vítězství.

Rak

Dávejte si pozor na to, komu důvěřujete a hlavně komu nasloucháte. Někdo z vašich přátel nebo možná spíše známých vás bude od něčeho důležitého ve vašem vztahovém životě odrazovat. Vy ale budete intuitivně vědět, co je pro vás správné. Rozum vám však může radit něco jiného. Důvěřujte spíše své intuici.

Lev

Budete si chtít plánovat nějaké záležitosti a akce, které vás čekají v létě a na podzim, a zjistíte, že váš partner chce úplně něco jiného než vy. Docela vás to překvapí. Je dobře, že si to uvědomíte už v současnosti a můžete vše včas vyřešit. A vypadá to, že se dohodnete.

Panna

Váš partner je žárlivý a majetnický a tento měsíc se to bude projevovat víc než kdykoliv jindy. Už na začátku měsíce se můžete pohádat kvůli jeho žárlivým výstupům. Na konci měsíce si opět uvědomíte, jak silné majetnické sklony k vám chová. Je dobré vše s ním probrat a vyjádřit svůj nesouhlas.

TAROTOVÝ HOROSKOP NA ROK 2023

Váhy

Pokud cítíte, že ve vašem vztahu není vše úplně v pořádku, je dobré to začít co nejdříve řešit, jinak může být pozdě. Promluvte si s partnerem a ujasněte si, jak oba vidíte svou společnou budoucnost. Možná se dozvíte, jaký je jeho pohled na vás a na váš život. Věřte, že vás jeho názor překvapí.

Štír

V únoru budete zažívat doslova jednu milostnou vášeň za druhou. Můžete začít nový vztah plný lásky a sexu nebo se ve stávajícím vztahu znovu zamilujete. Možná přijde i těhotenství. Nabídek i příležitostí můžete mít i vícero. Budete mít hlavu úplně zamotanou.

Střelec

Vůči partnerovi budete projevovat majetnické sklony a začnete na něj žárlit. Zpočátku se budete snažit vše skrývat, ale moc vám to nepůjde. Po jedné velké hádce si uvědomíte, že musíte změnit svůj přístup a říct věci, které vám na partnerovi vadí, protože jinak vybuchnete a na omluvy bude už pozdě.

ROČNÍ HOROSKOP NA CELÝ ROK 2023

Kozoroh

Ve vztazích vás v únoru čekají velké změny i nějaké rozhodování. Prožijete velkou vášeň a láskyplná vyznání. A přestanete řešit hlouposti, kterými jste se zabývali v minulosti. Na konec měsíce máte naplánované nějaké služební nebo pracovní cesty, ale nebude se vám chtít partnera opustit.

Vodnář

V průběhu měsíce se dozvíte, že je do vás někdo tajně zamilovaný a hodně vás to překvapí. Vůbec byste to nečekali. Na druhou stranu vám toto zjištění udělá velkou radost. Nic vážnějšího z toho však nebude, přesto z vás mohou být skvělí přátelé a můžete si v budoucnosti vzájemně pomoci.

Ryby

Únor pro vás bude v oblasti vztahů velmi komplikovaný měsíc. Budete prožívat různé zkoušky lásky a možná i rozchody. Bude to pro vás náročné. Jeden týden nahoře a zamilovaní, další týden dole a nešťastní. Zkuste vše tak neprožívat a odreagovat se nějakou činností, to vám pomůže. Jistotou je, že v únoru prožijete sex, na který se nezapomíná.

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz

Sex a erotika podle horoskopu:

Mohlo by vás ještě zajímat:

Povídání o celém roku 2023 s astroložkou Věrou Várady si můžete poslechnout ZDE:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 3. 2024

Jste nadaní způsobem, o kterém ani nevíte, Berani. Dnes možná tento dar nečekaně odhalíte. Možná si na okraj vzkazu pro přítele načmáráte hloupou kresbu. Její zkoumání odhalí nápad, který by se hodil na ilustraci dětské knížky. Možná jsou i jiné věci, které byste mohli ve svém životě dělat. Prozkoumejte další možnosti na internetu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.