Velký horoskop lásky pod vlivem karet: Váhy zaskočí nevěra, Ryby čeká osudové setkání

Rok 2023 je v plném proudu, už tu máme tajemný měsíc únor. Jak na tom jste s láskou? Už vám do cesty vstoupil osudový protějšek? Podívejte se na velký horoskop lásky podle mariášových karet. Kdo bude řešit vztahové rošády? Kdo si užije zakázanou lásku? Kdo okusí milostný trojúhelník? Na koho praskne nevěra?

Beran

Vaše partnerské vztahy budou naladěné pozitivně. Budete mít lásku a můžete být i zamilovaní, jen si dejte pozor na majetnické sklony vašeho partnera, který bude mít tendenci s vámi manipulovat. Chce vás mít jen pro sebe. Následně však přichází velká změna, která může přivést do vztahu boj a hádky. Koncem roku vás čeká v práci flirt a rozhodování mezi dvěma partnery. A jak to dopadne? Rok budete uzavírat s jedním partnerem, který pro vás bude představovat životní stabilitu a jistotu.

Býk

Pokud nemáte ještě partnera, tak možná budete vnímat beznaděj a nepochopení, proč jste ještě nikoho osudového nepotkali. Nebude to ale dlouho trvat a do života se vám připlete někdo nový. To bude pro vás velice nadějné. Je však možné, že se partnerů může objevit vícero, a vy se budete muset mezi nimi rozhodnout. A jelikož se do nových vztahů nevrháte zrovna po hlavě, tak vám vaše dilema vydrží až do konce roku. Teprve v jeho samém závěru začnete konečně budovat nový vztah.

Blíženci

Ve vztazích už delší dobu vnímáte určitou nespokojenost. Víte, že máte vše, co jste si přáli, ale přesto je něco špatně. Na začátku roku budete rekapitulovat a zjišťovat, co je ve vztahu nesprávně a co je dobře. Nakonec si uvědomíte, že potřebujete nějaký posun v životě, a to nejen v lásce. Začnete na sobě pracovat a může to znamenat, že se buďto od partnera ještě více vzdálíte, nebo naopak se dáte znovu dohromady. Naštěstí pravděpodobnější je příznivý vývoj, váš partner s vámi cestu seberozvoje absolvuje a vaše láska se posílí. Koncem roku se můžete i zasnoubit.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak odhalíte ve vztahu psychopata?

Rak

Často potřebujete pro svůj posun nejdříve zrevidovat minulost nebo se do ní alespoň na krátkou dobu vrátit. Letos to nebude jiné. Nejdříve couvnete do minulosti, oživí se vaše vzpomínky, možná se potkáte s někým z vašeho bývalého života. A bude to někdo, kdo pro vás byl velice důležitý a koho jste velmi milovali. Otevřou se i staré rány, ale začátek léta vše vyléčí. Váš stávající partner vám díky šťastné náhodě dá najevo své silné city a vy lásce dáte novou šanci. Koncem roku přijdou menší potíže, ale samotný jeho závěr bude zase dobrý.

Lev

Na vztahu se má pracovat a platí to také v roce  2023. Pokud jste čerstvě zamilovaní, o to víc ho budete dodržovat. Ale i ve stálých vztazích se probudí nová jikra a dojde k jejich oživení. Čeká vás báječná společná dovolená nebo společné sestěhování. Těch volných dní může být vícero, protože v cestování najdete společnou vášeň. Váš vztah se posílí a upevní. Budete prožívat nadějné city a všechny své přátele budete o své lásce informovat. Někdy se setkáte i se závistí, ale i tu zvládnete překonat.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Jak odhalit lháře?

Panna

První měsíce roku 2023 se asi budete vracet do své minulosti. Navážete na ni, určitou roli v tom budou hrát vaše tři kamarádky nebo kamarádi. Každých z nich vám nesou jiný příběh a všechny jejich motivy jsou vlastně i vašimi příběhy. Vezměte si z nich ponaučení a posunete se v životě o kousek dále. V létě na vás může žárlit váš partner a mít k vám majetnické sklony. Koncem roku to ve vztahu bude jednou nahoře a jednou dole, ale zároveň vás čeká vášeň a hojnost sexu. V závěru roku se znovu dostaví žárlivost a rozhodování o budoucnosti vašeho partnerství.

Váhy

Pozor, letos na vás může prasknout nevěra. Možná žijete v paralelním vztahu, možná si myslíte na někoho jiného, možná jste byli v minulosti nevěrní a teď se vše provalí. Pro vás to znamená, že budete muset na vztahu opravdu zapracovat, abyste o partnera nepřišli. A tak to i uděláte. Změníte svůj přístup, napravíte se a do konce roku se vám podaří svůj partnerský vztah urovnat. Možná se i znovu zamilujete, pokud to sami sobě dovolíte.

Štír

Letos můžete zažít něco nového, možná potkáte někoho nového a velmi zajímavého. Pozor si ale dávejte na žárlivost. Na jaře se můžete ke své nové lásce stěhovat, z počátku bude vše zalité sluncem, ale následně se mohou dostavit zklamání a deprese. Naštěstí tento stav nebude trvat dlouho, přijde nějaká nadějná a velmi příznivá zpráva. Koncem roku se objeví někdo z minulosti a vy si konečně dokážete vyříkat vše, co mezi vámi bylo. Pomůže vám osud, který přináší i moře lásky. Na konci roku se dokonce budete rozhodovat mezi dvěma partnery.

Střelec

Dlouhodobě jste ve vztahu nespokojení. Rok 2023 je pro vás klíčový, začnete své vztahy řešit Můžete dokonce od svého stálého partnera odejít. Rozchodu však bude předcházet kolo vzájemných hloubkových rozhovorů, možná vyhledáte i pomoc odborníka. Potřebujete se ujistit, že vaše rozhodnutí je správné. Ve vašem životě se během roku objeví někdo úplně nový a vy náhle zjistíte, že současný vztah je už jen o přátelství. Teprve teď přichází opravdový milenecký a partnerský vztah.

Kozoroh

Pokud jste nezadaní, tak se vám po celý rok 2023 budou do života připlétat noví možní partneři a vy se budete rozmýšlet, který je ten pravý. Budou k vám proudit sami, aniž byste proto museli cokoliv udělat. Stejně ale budete pochybovat. Je to ta láska, kterou jste si vysnili? Začnete si dokonce myslet, že se ani neumíte doopravdy zamilovat. A pak přijde – velká láska. Háček je v tom, že v závěru roku se objeví někdo z minulosti, kdo si na vás začne dělat nároky, a vy se budete muset rozhodnout.

Vodnář

Rok 2023 bude pro vás v oblasti vztahů zajímavým obdobím. Ozve se vám někdo z minulosti, koho jste kdysi hluboce milovali a svůj vztah neuzavřeli. Tím vám rozhodí současnost. Najednou máte možnost vše napravit, dovysvětlit. Dávejte si ale pozor, abyste se znovu do všeho nezamotali, minulost by se mohla opakovat. Vy jste kdysi byli jiní a i dotyčný člověk je dnes někdo jiný. Myslete především na to, že minulost se nedá vrátit a vy máte v současnosti možnost vybudovat zdravý a stabilní vztah.

Ryby

Nezadaní mají šanci v roce 2023 potkat svoji osudovou lásku! Ti zadaní z vás by však měli být opatrní, ve vašem zaměstnání se objeví někdo, kdo bude pro vás velice přitažlivý a může se z toho vyvinout intenzivní flirt, mohli byste se zamilovat. Jenže ne do toho pravého, dotyčný nebude volný a se svou stávající partnerkou se nebude chtít rozejít. Raději pracujte na svém současném vztahu, máte šanci ho do konce roku výrazně vylepšit.

Jaký bude rok 2023 podle astrologie?

Další horoskopy na rok 2023

Zdroj: Autorský text Jana Wurflová a neffira.cz


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.