Seriály a filmy

25. února 2022 17:02

red

Exkluzivní ukázka: Sofie s Benem zničí Markétinu slavnost. A ta vybouchne!

ZOO (8) - Podraz od dětí

Markéta chystá velkou akci pro Petrovu maminku Danuši. Celá rodina chce oslavit její kariérní postup. Jenže Ben se Sofií jí to s gustem překazí. Jak? Sledujte exkluzivní ukázku z další epizody seriálu ZOO, v níž se dva malí ďáblíci výborně předvedou. Další epizodu ZOO sledujte v úterý ve 20:15 na Primě nebo už teď v iPrima Videopůjčovně!

Za Petrem a jeho dětmi Sofií a Benem přijíždí jeho matka Danuše. Markéta pro Danuši, o níž doufá, že v budoucnu bude její tchyní, chystá slavnostní večeři. Příležitost je totiž více než jedinečná – Danuše se stala soudkyní ústavního soudu. A to je třeba oslavit.

Za Danuší mají navíc přijet i její kolegové. Podle Markéty musí být všechno perfektní. Proto se rozhodne Bena se Sofií poslat pryč ke kamarádce. Děti ale Markétin plán jasně prokouknou a za chvíli jsou z hlídání zpět.

ZOO bude tentokrát v kuchyni

Protože jsou Ben a Sofie malí ďáblové a Markétu nemají moc rádi, její snahy o honosnou večeři s gustem sabotují. A Markéta v reakci na to vybouchne!

To se ale nebude vůbec líbit Danuši, která má svá vnoučata samozřejmě ráda a na žádné formy vzteku či agrese vůči nim není zvědavá. Jak tahle večeře dopadne?

Těšte se na 8. epizodu seriálu ZOO, kterou můžete vidět už nyní v iPrima Videopůjčovně nebo v úterý ve 20:15 na Primě.