Seriály a filmy

24. března 2022 20:20

red

Exkluzivní ukázka ze ZOO: Markétě končí s Petrem dobré časy

ZOO (16): Petr už se omlouvat nebude

Jak se říká, kdo chce kam, pomozme mu tam. Přesně to je totiž případ Markéty, přítelkyně soudce Petra Kříže. Petr jejích výlevů začíná mít pomalu, ale jistě plné zuby. Posuďte to v exkluzivních ukázkách z 16. epizody seriálu ZOO, kterou sledujte už teď v iPrima Videopůjčovně.

Petr a jeho děti Ben a Sofie upřímně litovali toho, že byl Petr povolán svým nadřízeným zpět do práce, a rodinný výlet na chatu tak předčasně skončil. Všichni to ale chápali, protože práce je zkrátka práce.

Když se ale Petr od svého kolegy dozví, že za jeho vynuceným návratem nestojí pracovní povinnosti, ale jeho přítelkyně Markéta, své pohoršení nebude skrývat.

Sledujte v exkluzivní ukázce z další epizody ZOO:

Markéta se samozřejmě bude dušovat, že je v obvinění nevinně, ale Petrovi začíná být jasné, odkud vítr vane. Jejich hádku přeruší zajímavý hovor od Petrovy matky. Ta svého syna informuje, že bude povýšen na soudce vrchního soudu. Tahle zpráva samozřejmě Markétu zaujme. Je jí jasné, že Petr je pro ni ještě větší "terno", než doufala.

Takticky se proto rozhodne přijít s omluvou a prosíkem. Jaké ale bude její překvapení, když bude recipročně od Petra očekávat omluvu, ale nedočká se jí...

Že by se nad vztahem Markéty a Petra opravdu smrákalo? To se dozvíte v další epizodě seriálu ZOO, kterou můžete sledovat už teď on-line v iPrima Videopůjčovně!