Seriály a filmy

21. dubna 2022 05:45

red

Exkluzivní ukázka ze ZOO: Soudce Kříž se podezřele zajímá o Lady X!

ZOO (23): Žije Alex s někým?

Nesmělý soudce Petr se konečně osmělí a prostřednictvím Viky se vyptává na soukromí Lady X. Zajímá ho hlavně, zda má partnerský vztah. Co tím sleduje? To uvidíte ve čtvrtek ve 20:15 na Primě v další epizodě seriálu ZOO.

Eduard Novotný se stále pokouší promluvit si se Sid, aby odjela studovat do Ameriky. Sid ale svůj názor odmítá změnit a nepřesvědčí ji ani brácha Ed, jenž od ní potřebuje vrátit peníze, které jí půjčil. V cestě za svým snem je Sid schopna rozžehnat se s celou rodinou!

Je jasné, že Sid by potřebovala kariérní růst, a protože se v zoo osvědčila, kolegové se za ni u ředitelky Roklové přimluví. Kupodivu to ani není potřeba, i ředitelka je se Sid natolik spokojená, že o jejím povýšení sama rozhodla. Sid nejenže zvýší plat, ale povýší ji přímo na chovatelku. Jenže zásluhy za vše slízne Albert…

Eduard je stále v podezření z nevěry. Sidonie s Alicí se ho rozhodnou prověřit a sledují ho na golfový turnaj. Jeho velké tajemství je prozrazeno!

Luborova neteř Adéla je naštvaná na Alberta, který se s ní nevybíravě rozešel, samozřejmě v obavách, aby románek nepraskl a nepoškodil jeho vztah se Sid.

Jenže Adéla se nezdá. Zakousne se a řekne pravdu ředitelce Roklové, a to nejen o svém příbuzenském vztahu k Brázdovi, ale také o komplotu, který na ni Lubor chystá. Ten si na Roklovou dokonce připravil audit ze strany města. Jaké ale bude jeho překvapení, když se na stávající ředitelku nic nenajde a naopak bude muset sám prokazovat, zda nepronevěřil peníze…

Viky má problémy s podnikáním, exekutor Hrubý jí chce na Kamilův popud zabavit šicí stroj, její jediný zdroj obživy. Protože ale oficiálně nemůže podnikat, zdá se její budoucnost ztracená. Od Markéty opět přichází drzá nabídka, nikoliv už jen peněz, ale také úlevy od problémů s Kamilem. Záměr je jediný – aby s prací u Petra skončila.

Sledujte v ukázce, jak se Viky zachová:

Markétě ale opravdu není důvod se divit, protože se zdá, že Petr zahořel láskou někde jinde. Toho, jak se nesmělý soudce chová ve společnosti Lady X, si všimne i jeho nejlepší kamarád Břéťa a bude to vtipně glosovat:

Břéťa není daleko pravdy, navíc ví, na rozdíl od Petra moc dobře, jak se to má se skutečnou povahou Lady X. A soudce Kříž se odhodlá k nečekanému kroku!

Další epizodu seriálu ZOO sledujte ve čtvrtek ve 20:15 na Primě!

Sdílejte článek
Štítky peníze Amerika zoo zoologická zahrada TV Prima Eduard Novotný seriál zoo

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.