Seriály a filmy

19. dubna 2022 20:20

red

Má Marek Taclík milenku? Odhalí to Laurinová a Švandová v extra videu ze ZOO

ZOO (23): Kde máš tu ženskou?

Marek Taclík alias Eduard Novotný starší začíná být v seriálu ZOO v pořádném průšvihu. Jakém? Sledujte to v exkluzivní ukázce ze čtvrteční epizody, na kterou se můžete podívat už teď v iPrima Videopůjčovně nebo večer v televizní premiéře.

Hlava rodiny Novotných Sidonie (Jana Švandová) má už delší dobu podezření, že s jejím synem Eduardem není vše, jak má být. Podivného chování si ale všimne i Eduardova manželka Alice (Sabina Laurinová).

Nečekaná návštěva v ZOO

Alice se své tchyni dokonce svěří s podezřením, že má Eduard milenku. Tak tohle Sidonie nenechá jen tak a okamžitě nastoupí do akce.

Jednak začne syna, který tvrdí, že chodí pravidelně na golf, pečlivě sledovat. Když mu pak vymění golfové hole v bagu za náhražku podobné váhy, ale Eduard se stále tváří, jak se mu golf hraje skvěle, je vše jasné – syn jim lže.

Opravdu má ale milenku? To Sidonie s Alicí zanedlouho zjistí, Edu totiž nechají sledovat mnohem sofistikovanějšími metodami a vypraví se rovnou po jeho stopách. Co objeví?

23. epizodu seriálu ZOO sledujte ve čtvrtek večer na Primě nebo už teď on-line v iPrima Videopůjčovně.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 3. 2024

Berani, pokud se vám v poslední době nedostává lásky, po které toužíte, možná je to proto, že jste si o ni neřekli. Pokud jste s někým zapleteni a cítíte se nenaplněni, zvažte možnost upřímného rozhovoru o svých potřebách a o tom, co od vztahu chcete, abyste byli šťastní. Pokud nyní nejste ve vztahu a chcete být, musíte se důrazněji věnovat poznávání toho, koho chcete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.