Herci ze ZOO degustovali syrové hovězí srdce. Co dalšího nechutného spořádali?
ZOO (18) - upoutávka
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Když jim momentálně buší srdce pro jejich seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí. Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Kdo ze ZOO je nejodvážnější jedlík?
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala. Pánové byli o poznání odvážnější. Obzvlášť Jan Kopečný coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomínal na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina, který tvrdil, že ochutnávka na slepo byla hodně těžká. „Miluju jídlo, je to zajímavé, protože skrze chutě se o sobě i něco dozvíte.“
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
Dámy byly opatrnější
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat.“
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
To seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. „Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívala se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
David Gránský je degustační nadšenec a s manželkou Nikolou pořádají ochutnávací výpravy po restauracích. „Jasně, že narazíte na restauraci, která je vynikající, ale i na takovou, kam už se nechcete vracet, tady jste mě ale překvapili. V takových podmínkách na natáčení a připravit tak skvělé jídlo? Nejvíc mě dostal ten dezert v podobě mini větrníčku. To bylo tak neuvěřitelně dobré. Chci ještě, kluci noste to sem!“ smál se seriálový Albert, který se nestyděl si přidat.
Co herci spořádali:
Bramborák – chipsy z brambor a česneku, rajčatový kečup, čerstvá majoránka
Košíček s tatarákem – hovězí srdce, libečková majonéza, smažená cibulka
Kůže bez ryby – kůže ze pstruha, citrusový gel, fenykl
Článek označený jako red vznikl při společné redakční práci na nejaktuálnějším tématu z domova nebo ze světa. Často jde o spolupráci autorů on-linové a televizní sekce.
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Býk
12. 5. 2025
Přihlaste se na kurz nebo seminář ještě dnes. Vaše kariéra by mohla mít z dalšího vzdělávání velký prospěch. Krátký počítačový kurz může být vše, co potřebujete, abyste posunuli svou kariéru o velký skok vpřed. Nezanedbávejte své umělecké schopnosti, Býci. V ideálním případě najdete způsob, jak své tvůrčí nadání začlenit do každodenního pracovního života. Prostor pro kreativitu se vždycky najde.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Blíženci
12. 5. 2025
Blíženci, v poslední době jste pracovali obzvlášť tvrdě a dnes můžete začít sklízet plody své tvrdé práce. Nějaký projekt, který vám leží na srdci, se možná blíží k dokončení, a dokonce i vy jste ohromeni jeho výsledky. Všichni odpůrci, kteří tvrdili, že to nikdy nevyjde, na vás nyní hledí s obdivem a respektem. Poplácejte se po zádech za svůj úspěch.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Rak
12. 5. 2025
Jinak se to říct nedá, Raku – máte náladu na lásku. Dnes večer můžete pocítit silnou touhu být se svým partnerem. Pokud ve svém životě žádného nemáte, měli byste podniknout kroky k nápravě. Možná potkáte někoho, kdo vám vyrazí dech. Chcete být zamilovaní až po uši, což je jediná správná cesta.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Lev
12. 5. 2025
Jste velkorysí, Lvi, což by vás mohlo dostat do problémů, pokud si nedáte pozor. Když dostanete peněžní dar nebo dokonce jeho náznak, máte tendenci kupovat dárky všem svým přátelům. Těžko vám to vyčítat, ale existují i jiné způsoby, jak projevit svou náklonnost. Můžete například upéct sušenky, které rozdáte. Vaše peníze tak zůstanou v bezpečí a budou vám vydělávat na úrocích.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Panna
12. 5. 2025
Sotva věříte na lásku, natož na lásku na první pohled, Panny, ale něco, co se dnes stane, z vás může udělat věřící. Nikdy nevíte, kdy se to stane. Můžete stát ve frontě v obchodě s potravinami, když vám někdo padne do oka (a do srdce). Možná se u vás v kanceláři náhle objeví někdo, s kým jste dosud měli pouze telefonický vztah. Čeká vás dobrodružství.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Váhy
12. 5. 2025
Je pravděpodobné, že se dnes projeví váš skrytý talent, Váhy. Všechny ty útržky psaní by se mohly proměnit v něco konkrétnějšího, například v román. Možná si vezmete dětskou sadu barev a uvědomíte si, jak moc vás tento tvůrčí proces baví. Buďte otevření všem možnostem. Možná zjistíte, že váš život nabere jiný, autentičtější směr.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Štír
12. 5. 2025
Dnes se budete cítit obzvlášť blízcí rodině a přátelům, Štíři. Ve vzduchu je spousta pozitivní energie a lidé se cítí optimisticky a přátelsky. Je radost být se svými blízkými a také interakce s cizími lidmi mají příjemnou příchuť. Využijte hřejivé astrální energie a naplánujte si setkání se svými oblíbenými lidmi. Budete se těšit z toho, že se sblížíte.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Střelec
12. 5. 2025
Střelci, dnes se pravděpodobně cítíte sebevědomě, optimisticky a nadšeně. Máte pocit, že všechno je možné, a skutečně je. Pokud cítíte trochu toulavé srdce a toužíte prozkoumat nová místa a poznat nové lidi, možná k tomu brzy dostanete příležitost. Život je jedno velké dobrodružství. Máte štěstí, že jste takového ducha, který ho plně přijímá.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Kozoroh
12. 5. 2025
Kozorozi, máte úžasnou kombinaci optimismu a duchovnosti. Věříte na zázraky, anděly, Santa Clause a vílu Zuběnku. Váš postoj z celého srdce podporujeme. Dnes se může stát něco, co vaši víru jen dále upevní. Možná vás váš anděl strážný zachrání před tím, abyste nevstoupili pod autobus, nebo obdržíte telepatické poselství, které vám zabrání udělat špatnou kariérní chybu.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Vodnář
12. 5. 2025
Nebojte se dnes požádat o pomoc, Vodnáři. Možná vám s nějakým úkolem pomohou přátelé a rodina nebo objevíte mechanizované řešení, které udělá práci za vás. Technika může být úžasná věc. Nedovolte, aby vám jakákoli averze vůči ní zabránila začlenit ji do vašeho každodenního života. Zjistíte, že jakmile inovace přijmete, výrazně zlepší kvalitu vašeho života.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Ryby
12. 5. 2025
Ryby, ve vašem milostném životě nastane dramatický obrat k lepšímu. Důvodem může být to, že se cítíte po dlouhé době sebevědoměji. Cítíte se skvěle a ještě lépe vypadáte. Není divu, že na vás váš romantický partner reaguje tak silně a pozitivně. Využijte této příležitosti a stravte spolu čas.