Herci ze ZOO degustovali syrové hovězí srdce. Co dalšího nechutného spořádali?
ZOO (18) - upoutávka
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Když jim momentálně buší srdce pro jejich seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí. Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Kdo ze ZOO je nejodvážnější jedlík?
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala. Pánové byli o poznání odvážnější. Obzvlášť Jan Kopečný coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomínal na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina, který tvrdil, že ochutnávka na slepo byla hodně těžká. „Miluju jídlo, je to zajímavé, protože skrze chutě se o sobě i něco dozvíte.“
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
Dámy byly opatrnější
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat.“
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
To seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. „Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívala se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
David Gránský je degustační nadšenec a s manželkou Nikolou pořádají ochutnávací výpravy po restauracích. „Jasně, že narazíte na restauraci, která je vynikající, ale i na takovou, kam už se nechcete vracet, tady jste mě ale překvapili. V takových podmínkách na natáčení a připravit tak skvělé jídlo? Nejvíc mě dostal ten dezert v podobě mini větrníčku. To bylo tak neuvěřitelně dobré. Chci ještě, kluci noste to sem!“ smál se seriálový Albert, který se nestyděl si přidat.
Co herci spořádali:
Bramborák – chipsy z brambor a česneku, rajčatový kečup, čerstvá majoránka
Košíček s tatarákem – hovězí srdce, libečková majonéza, smažená cibulka
Kůže bez ryby – kůže ze pstruha, citrusový gel, fenykl
Článek označený jako red vznikl při společné redakční práci na nejaktuálnějším tématu z domova nebo ze světa. Často jde o spolupráci autorů on-linové a televizní sekce.
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Možná jste dnes trochu zmatení. Jednání druhých lidí vás může dostat do víru protichůdných emocí. Můžete být citliví, pokud jde o vaše cíle. Klíčovým aspektem dneška je disciplína. Zůstaňte věrni zásadám, které jsou vám nejdražší, a neuděláte chybu. Přátelé čekají v záloze, aby vám pomohli se vším, co vás trápí. Neváhejte požádat o pomoc.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Býk
24. 12. 2025
Komunikace je dnes klíčová. Sdělte své záměry ihned, abyste se vyhnuli zbytečným zmatkům. Čím více se dokážete dohodnout nyní, tím lépe na tom budete v budoucnu. Jste chybějícím dílem skládačky, a tak vystoupejte na pódium, abyste zaplnili svou velmi důležitou roli. Most, který poskytnete, vyplní kritickou mezeru, která bude ostatním velmi nápomocná.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Blíženci
24. 12. 2025
Zaměřte svou energii na konstruktivní úkoly. Podívejte se, kde můžete navázat důležitá spojení. Mezi užitečnými návrhy a manipulací je tenká hranice. Tomu druhému se snažte vyhnout. Něco vás brzdí. Toto omezení je pravděpodobně pro dobro věci. Neustálým zacházením do extrémů při každé činnosti byste mohli vyhořet. Důvěřujte své energii a řiďte se svými instinkty.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Rak
24. 12. 2025
Dnes se s vámi mohou dostat do konfliktu omezující síly. Dobrou zprávou je, že byste měli být schopni najít klid ve svých emocích. Vyhledejte prostředníka, který vám pomůže vyřešit patové situace, které mohou existovat mezi vámi a ostatními. Příležitosti ke svobodě a samostatnosti čekají, až se jich chopíte. Vyhledávejte bizarní a netradiční způsoby jednání.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Lev
24. 12. 2025
Nejlépe dnes funguje plánovaný a disciplinovaný přístup. Mějte na paměti, že je důležité navazovat kontakty s ostatními. Snažit se dělat věci sám se může zdát jako správná věc, ale budete mnohem efektivnější, když využijete pomoc druhých. Nestyďte se oslovovat lidi, které příliš neznáte.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Panna
24. 12. 2025
Dnešek je pro vás úžasný den. Vaše emocionální rozpoložení je úžasně optimistické. Věci by měly plynout vaším směrem a instinktivní vědomí vám pomůže překonat všechny obtížné situace, pokud nějaké nastanou. Využijte této příležitosti k tomu, abyste si zajistili závazky od druhých a upevnili plány, které hodláte dokončit.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Váhy
24. 12. 2025
Dnes se můžete soustředit na duševní záležitosti, což může být v rozporu s vaší emocionální povahou. Mohou se objevit silné názory a vy byste si měli najít čas, abyste jim naslouchali. Nenuťte věci, aby vyšly najevo, pokud nejsou připravené. Pokud jablko není připraveno spadnout ze stromu, neshazujte ho. Počkejte, až jablko dozraje a ovoce spadne bez námahy.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Štír
24. 12. 2025
Komunikace je pro vás velkým tématem dne. Pokaždé, když mluvíte, naslouchá každému vašemu slovu velké množství posluchačů. Čím silněji dokážete vyjádřit své názory, tím lépe. Dnes jste přelétaví, skáčete z jedné věci na druhou, ale to je v pořádku. Když budete jednat tímto způsobem, můžete toho docela dost stihnout.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Střelec
24. 12. 2025
Vaše emoce se dnes mohou cítit omezené, ale to může být to nejlepší. Snažte se k situaci přistupovat s nadhledem a nic neberte příliš vážně. Čím pružnější bude váš přístup, tím lépe na tom budete. Udržujte své pocity pod kontrolou tím, že nebudete v jemnostech věcí příliš číst.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Kozoroh
24. 12. 2025
Dnešní den je pro vás skvělý. Měli byste zjistit, že vaše celková nálada je výborná. V každé situaci budete mít co říct. Vaše přizpůsobivá povaha se vám bude hodit, protože lidé ve vašem okolí budou poměrně rigidní a neústupní. Čím disciplinovanější budete, pokud jde o emoce, tím lépe se vám bude dařit. Nebojte se být společenským motýlem.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Vodnář
24. 12. 2025
Dnes může být těžké vyrovnat se se svými emocemi. Můžete být přelétavější než obvykle. Uvědomte si, že je to ve váš prospěch. Vyjděte z tekutých písků a nadechněte se čerstvého vzduchu. Optimistický přístup je rozhodující pro dosažení pokroku ve všem, do čeho se pustíte. Odpovědi, které hledáte, naleznete v rozhovorech s ostatními.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Ryby
24. 12. 2025
Vaše slova vás dnes mohou dostat do potíží, proto si dávejte pozor na to, co říkáte. Snažte se držet pod pokličkou ukvapené komentáře, které jsou poháněny silnými emocemi. Tyto poznámky by mohly vyznít špatně a později by mohly být použity proti vám. Do kolektivu si přineste veselou náladu a svůj tvrdohlavý postoj nechte doma. Hlavními tématy dneška mohou být cíle a disciplína.