Herci ze ZOO degustovali syrové hovězí srdce. Co dalšího nechutného spořádali?
ZOO (18) - upoutávka
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž. Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Když jim momentálně buší srdce pro jejich seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí. Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když, teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívá se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomíná na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina,
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Pánové na tom byli o poznání odvážněji.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Na hercích tak bylo, aby sebrali odvahu, nechali si zavázat oči a bez jakéhokoliv náznaku, co se před ně postaví, věřili kuchařům Markovi a Honzovi z Increase Taste a zakousli se.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Obzvlášť Jan Kopeční, coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Když jim momentálně buší srdce pro své seriálové postavy, tak jsme jim to srdce do ZOO přinesli – syrové a hovězí.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Michaela Pecháčková, David Gránský, Šimon Bilina, Jan Kopečný a Michaela Petřeková zažili kus odvahy, svůj odhad i netradiční jídlo.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat,“ říká Michaela Petřeková.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Kdo ze ZOO je nejodvážnější jedlík?
Dámy měly trochu problém, lehká nedůvěra tu panovala. Pánové byli o poznání odvážnější. Obzvlášť Jan Kopečný coby zmetek Kamil, ten se nebál ničeho. Do něj to padalo jako do rokle.
„Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém,“ usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Já to miluju. Všechno jídlo, chodím na degustace, takže mně jste udělali radost. Se vším sem. Nemám s tím problém, usmíval se Kopečný. Syrová hovězí srdce tak kluci hltali jako největší mňamku.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
„Vážně to bylo syrové maso? A to bych řekl, že to maso vůbec nebylo maso. Když to teď vidím, no… Nejsem vybíravý. Jednou jsem dostal v restauraci kuřecí stehno a z toho maso začala vytékat taková zelená skvrna. Jsem slušně vychovaný, tak jsem to ochutnal, a pak mi bylo zle. No, už to neudělám,“ vzpomínal na svoje gastronomické zážitky Šimon Bilina, který tvrdil, že ochutnávka na slepo byla hodně těžká. „Miluju jídlo, je to zajímavé, protože skrze chutě se o sobě i něco dozvíte.“
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
Během natáčení bylo v ateliérech ZOO připraveno pro herce překvapení, ke kterému museli mít kuráž.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
Dámy byly opatrnější
Obě Michaely byly opatrnější, obzvláště ta Petřeková, protože je vegetariánka, ale to kluky z Increase Taste nezastavilo a na místě dokázali herečce naservírovat jídlo přesně pro ni.
„U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené. Ještě když jsem jedla maso, tak mezi mé favority nepatřila játra. Jinak nemám problém se do něčeho pustit a experimentovat.“
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj: FTV Prima/ Zoo
U mě nejvíc zabodovalo sladké, to mám ráda. Všechno ale bylo výborné. Já obecně jídlo miluju, obzvláště kyselé okurky. Vzpomínám si, že jsem se jednou do sklenice dobývala snad hodinu a pak jsem zjistila, že byly špatně naložené.
Zdroj:
FTV Prima/ Zoo
To seriálová Sid Michaela Pecháčková slupla všechno, i když s nedůvěrou. „Nelákají mě vůbec brouci, larvy a taková ta havěť. To bych nesnědla. I když teď jste mi taky naservírovali syrové maso a já to snědla a nevěděla co,“ usmívala se herečka, které miluje pečení a ujíždí na něm.
David Gránský je degustační nadšenec a s manželkou Nikolou pořádají ochutnávací výpravy po restauracích. „Jasně, že narazíte na restauraci, která je vynikající, ale i na takovou, kam už se nechcete vracet, tady jste mě ale překvapili. V takových podmínkách na natáčení a připravit tak skvělé jídlo? Nejvíc mě dostal ten dezert v podobě mini větrníčku. To bylo tak neuvěřitelně dobré. Chci ještě, kluci noste to sem!“ smál se seriálový Albert, který se nestyděl si přidat.
Co herci spořádali:
Bramborák – chipsy z brambor a česneku, rajčatový kečup, čerstvá majoránka
Košíček s tatarákem – hovězí srdce, libečková majonéza, smažená cibulka
Kůže bez ryby – kůže ze pstruha, citrusový gel, fenykl
Článek označený jako red vznikl při společné redakční práci na nejaktuálnějším tématu z domova nebo ze světa. Často jde o spolupráci autorů on-linové a televizní sekce.
Horoskop vždy po ruce
Zanechte nám váš e-mail a my vám budeme zasílat pravidelný newsletter s vaším horoskopem.
Člen vaší domácnosti, který se zotavuje z nemoci, by mohl ocenit vaši pomoc, Berani. Může vás to překvapit, protože služba přátelům je pro vás druhou přirozeností. Buďte si jisti, že cokoli jste dělali, mělo pro tuto osobu velký význam. Uvolněte se s vědomím, že jste milováni, žádáni a oceňováni. To vás může v budoucnu podržet.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Býk
14. 3. 2025
Dnes by se u vás mohla objevit touha napsat své myšlenky na téma, o kterém jste přemýšleli, nebo jste ho dokonce zkoumali, Býci. Pokud jste přemýšleli o tom, že se pokusíte napsat článek do časopisu na toto nebo jiné téma, je právě teď ta správná chvíle začít. Vaše mysl je bystrá a vaše sebevyjádření volně plyne. Pusťte se do toho.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Blíženci
14. 3. 2025
Blíženci, vaše umělecké nadání by se dnes mohlo dobře uplatnit při opravách všeho, na čem pracujete. Možná budete chtít vymalovat, vystavit nové rostliny či obrazy nebo udělat cokoli jiného, co by vám dodalo na kráse. Není to jen zábava. Jak proces práce, tak konečný výsledek by vám měly zvednout náladu a povzbudit vás na několik dalších dní. Bavte se!
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Rak
14. 3. 2025
Výtvarné umění by vás dnes mělo obzvlášť zajímat, Raku. Možná se otevírá výstava oblíbeného umělce nebo jste se rozhodli zkusit kreslit či malovat. K těmto aktivitám by se k vám mohl připojit přítel nebo milenec. Lákavé by měly být také knihy o skvělém umění, takže se vyhýbejte knihkupectvím. Design, šití a výzdoba interiérů by mohly poskytnout odbyt pro tento zájem.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Lev
14. 3. 2025
Vaše představivost dnes létá vysoko, Lve. Ať už se objeví jakékoliv výzvy, najdete pro ně geniální řešení. Do popředí by se mohly dostat milostné záležitosti a tvůrčí umění. Tento den je rozhodně vhodný k tomu, abyste se věnovali svým zájmům, ať už jsou jakékoli. Tvrdě jste pracovali a zasloužíte si nějaký čas, abyste si jednoduše sedli a užívali si. Přejeme vám krásný den.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Panna
14. 3. 2025
Panny, dnes by vám mohl zavolat přítel a přinést vám skvělou zprávu. Mohlo by jít o úspěch projektu, na kterém jste se oba podíleli. Zpráva by měla být rozhodně natolik významná, aby si zasloužila oslavu. S přítelem byste mohli vzít někoho dalšího a vyrazit do města. Užijte si trochu zábavy a zítra se můžete pustit do dalšího projektu.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Váhy
14. 3. 2025
Váhy, dnes můžete překvapit blízkého přítele nebo milence dárkem. Nemusí k tomu být žádná zvláštní příležitost. Možná jste v obchodě viděli něco, o čem jste věděli, že by se mu nebo jí líbilo, nebo se zmínili, že by to chtěli. Neděláte to kvůli ocenění. Přesto jej obdržíte. Nezlehčujte svou vlastní laskavost. Prostě poděkujte a usmějte se.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Štír
14. 3. 2025
Dnes byste mohli myslet na vzdálené místo, které jste již dlouho nenavštívili, ale které toužíte znovu vidět, Štíři. Možná si pohráváte s myšlenkou, že byste se tam vydali, ale nejste si jisti, zda to dokážete. Nicméně určitě nebude na škodu se na to podívat. Kolik stojí letenka? Kde se můžete ubytovat? Zjištění těchto skutečností by vám mohlo pomoci později, až přijde čas se rozhodnout.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Střelec
14. 3. 2025
Střelci, nyní byste měli cítit obzvlášť lásku, zejména k někomu výjimečnému. Možná si budete chtít naplánovat intimní večer, třeba v oblíbené restauraci. Návštěva umělecké galerie, koncertu nebo divadelního představení by měla být poučná a zábavná, a měla by poskytnout dostatek podnětů ke konverzaci, abyste mohli večer přežít a připravit si půdu pro zbytek večera.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Kozoroh
14. 3. 2025
Organizované večírky, improvizovaná setkání nebo jiné společenské akce by dnes měly být příjemné, Kozorozi. Pocítíte silný pocit sounáležitosti s rodinou nebo společenstvím a příliv náklonnosti ke všem zúčastněným. Bez ohledu na to, co si myslíte, že musíte udělat, neodmítejte pozvání. To, co získáte z toho, že jste s ostatními, je nyní důležitější než cokoli jiného.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Vodnář
14. 3. 2025
Aura je dnes klidná a mírumilovná, stres je minimální. Pravděpodobně budete velmi dobře vycházet se svou skupinou, dokonce i s těmi obtížnějšími z nich. Díky tomu pravděpodobně společně dosáhnete mnohem více než obvykle. Na konci dne budete spokojeni s tím, co jste dokázali, a budete na sebe hrdí.
Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱
Ryby
14. 3. 2025
Láska a romantika budou dnes patřit mezi vaše hlavní priority, Ryby. Někdo z daleka by mohl zaujmout vaše srdce. Možná se těšíte, že se dnes večer sejdete, třeba na koncertě nebo sportovní akci. Přítomnost této osoby by pro vás nyní měla být velmi léčivá. Na konci večera se budete cítit duševně i fyzicky inspirováni. Bavte se!