Seriály a filmy

8. dubna 2022 12:26

red

Exkluzivní ukázky ze ZOO: Danuše si vychutná Viky. Proč?

ZOO (20) Lhát soudkyni se nevyplácí_upo

Soudkyni se nelže – a o tom se správně přesvědčí Viky. Danuše si ji poměrně vychutná. Proč? Sledujte to v exkluzivních ukázkách z úterní epizody seriálu ZOO, na kterou se můžete mrknout už teď on-line na iPrima.cz!

Pro Lady X se v Markově baru chystá nečekaný kšeft. Břéťa objednává tajné vystoupení. Pracuje v tandemu s Petrovou matkou Danuší. Ta plánuje velkolepě oslavit zásnuby Petra a Markéty a v tomto ohledu má samozřejmě své záměry. Je jasné, že to bude oslava, jak se patří.

Velká konfrontace v ZOO

Viky samozřejmě dochází, že se ji k Danuše k něčemu snaží dotlačit a vytrestat. Po oslavě se jí upřímně zeptá, proč s ní má problém…

Ale proč? Danuše odhalila, že má Markéta milence. Sice za něj označí někoho jiného než Marka, má ale pocit, že vůči ní nebyla Viky upřímná. Tohle dobře nedopadne!

Nebo ano? To sledujte v úterý ve 20:15 na Primě v další epizodě ZOO nebo už teď na iPrima.cz.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.