Exmanželka Paroubka o jeho třetí ženě: S dcerou jsme rády, že si Jirka vzal Gábinu

Ačkoliv byl rozchod Petry Paroubkové a Jiřího Paroubka poněkud bouřlivý, nyní už exmanželé našli společnou řeč. Bývalý premiér se potřetí oženil a Petra svému exmanželovi přeje jen to nejlepší. Co mu vzkázala?

Jiří Paroubek (71) se rozhodl vstoupit do svazku manželského již potřetí. Ačkoliv podle jeho slov byla tato možnost spíše nepravděpodobná, s Gabrielou Kalábkovou postupně názor změnil. Svatba s o třiadvacet let mladší partnerkou nakonec proběhla ve Vraném nad Vltavou.

Mohlo by vás zajímat: Petra Paroubková má nového přítele. Zamilovala se do řeckého podnikatele

Druhá žena bývalého předsedy vlády, Petra Paroubková, se svým exmanželem po nepříjemném rozvodu konečně našla společnou řeč, a to především kvůli jejich společné dceři Margaritě. Nyní už jsou dokonce v takovém stadiu, že si dokážou vzájemně popřát štěstí. „Samozřejmě jim oběma přeji štěstí a jsme s dcerou rády, že si Jirka vzal Gábinu, se kterou máme obě skvělé vztahy,“ sdělila Petra Paroubková pro Život v Česku.

Petra Paroubková promluvila o svém novém vztahu:

Čtěte také: Jiří Paroubek vyvedl o 23 let mladší partnerku. Vedle Gabriely se výrazně změnil

Harmonický vztah

Jiří Paroubek o své aktuální partnerce mluví velice hezky. Podle něj mu byla velkou oporou v těžkých časech. „Gábina je klidná síla. Je to prostě člověk, na kterého je spolehnutí. Je to, nevím, jestli není příliš intimní to říct, velmi oddaná žena. Je to velmi klidný vztah. Klidný přístav, do kterého jsem z toho předchozího turbulentního, byť krásného vztahu přišel docela rád,“ prozradil v minulosti Paroubek pro iDnes.cz.

Není se tedy čemu divit, že se politik nakonec rozhodl jejich vztah posunout o kus dál. Svatba byla skromná a nejednalo se o nic okázalého. „Šlo o civilní sňatek. Hostina proběhla v nejužším rodinném kruhu. Dali jsme si speciality srbské kuchyně,“ prozradil Paroubek pro web Prima Ženy s tím, že Gábina si přála menší svatbu, prý by nebylo vkusné dělat kolem třetí veselky velkou show.

Sdílejte článek
Štítky vztahy celebrity Jiří Paroubek Petra Paroubková manželství Gabriela Paroubková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 12. 5. 2024

Vypadáte dobře a cítíte se skvěle, Berani. Teď jen kdyby vaše domácí prostředí odráželo to, kým jste. Když se rozhlédnete kolem sebe, možná si uvědomíte, že není tak elegantní, jak by mohlo být. Dnes to můžete začít měnit. Začněte od základů – ukliďte a odstraňte nepořádek. Jakmile zmizí všechny cizí předměty, můžete se začít zabývat závažnějšími změnami.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.