Celebrity

25. září 2023 13:56

Josef Šťastna

Jiří Paroubek se tajně oženil. Na veselce s pohlednou partnerkou dokázal ušetřit

Jeden z nejvýraznějších polistopadových politiků se znovu oženil. Jiří Paroubek (71) při třetí svatbě ukázal, že nemusí mít vše honosné a megalomanské. Na veselce i svatební cestě dokázal v klidu ušetřit. Pro web Prima Ženy uvedl, že si při slavnostní hostině s manželkou vychutnávali srbské speciality.

Bývalý premiér a předseda ČSSD Jiří Paroubek se znovu stal ženatým mužem, za manželku pojal přítelkyni Gabrielu Kalábkovou. Je to tak už třetí pokus o spokojené manželství – Zuzana Paroubková s ním byla i v těžkých dobách, s druhou manželkou Petrou pak Paroubek zakusil náročný rozvod a mediální napadání.

Skromná veselka proběhla ve Vraném nad Vltavou, kde má politik už dlouhé roky chalupu. Právě tam vzal manželku Gábinu na rychlé líbánky.

Mohlo by vás zajímat: Podívejte se, jak bydlí Andrej Babiš

„Šlo o civilní sňatek. Hostina proběhla v nejužším rodinném kruhu. Dali jsme si speciality srbské kuchyně,“ prozradil Paroubek pro web Prima Ženy s tím, že Gábina si přála menší svatbu, prý by nebylo vkusné dělat kolem třetí veselky velkou show.

Paroubkovi zajeli na chatu

„Na svatební cestu jsme jeli na chatu. Gábina totiž nemá dovolenou, tak nikam do zahraničí nepojedeme. Ona je státní zaměstnanec a všechnu dovolenou již vyčerpala,“ vysvětlil Paroubek pro web eXtra.cz a dodal, že svatba se obešla bez velkého počtu hostů.

Den před svatbou navíc bývalý premiér uspořádal narozeninovou oslavu, tam byla zábava v plném proudu, takže se nedá říci, že by si utrácení peněz schoval až na svatební den.

Podívejte se také, jak dnes žije Petra Paroubková:

Sdílejte článek
Štítky svatba Jiří Paroubek veselka Petra Paroubková Gabriela Kalábková Zuzana Paroubková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.