Celebrity

2. února 2023 17:45

Josef Šťastna

Bydlení Andreje a Moniky Babišových. Čeká je stěhování do luxusního resortu?

Kde by bydleli prezidentští kandidáti?

Šéf hnutí ANO Andrej Babiš (68) žije už delší dobu s rodinou v Průhonicích. Po prohraných prezidentských volbách jeho žena Monika naznačila, že se jí ulevilo, že se nebudou stěhovat na Hrad. Babiš by si zase prý rád od politiky trochu odpočinul. Čeká jejich rodinu stěhování do luxusního komplexu, který se právě buduje?

Ústředním bodem rodinného života je pro poslance Andreje Babiše obrovská vila v Průhonicích, kterou obýval už před vstupem do politiky. Ta je před zraky veřejnosti důmyslně skryta.

Dvoupatrový dům je obrostlý zelení a střeží ho sytém kamer. Je pravděpodobné, že některá auta, která před vilou parkují, též pomáhají dohlížet na soukromí vlivného muže a jeho rodiny.

Podívejte se, jak vypadá bydlení nového prezidenta Petra Pavla.

Babišova manželka Monika se netajila tím, že se jí trochu ulevilo, že rodina se nebudou s manželem přesouvat na Pražský hrad. Stěhování je ale možná přece jen čeká. Podle informací webu Neovlivní.cz by se šéf hnutí ANO měl stěhovat do milionářské vilové čtvrti, která vzniká také v Průhonicích. Rezidence by měla být dokončená do tří let.

Jedna z vil bude stát u lesa na rohovém pozemku, který tvoří hned šest spojených parcel. Dělníci zde v říjnu chystali masivní oplocení. „Mezi křídly ložnice rodičů a ložnice dětí je venkovní terasa s venkovním bazénem, jídelním sezením a ve snížené části se sezením pod sluneční clonou. Terasa u bytu hospodyně je lemována ocelovými truhlíky z nerezového plechu šíře 600 mm, výšky od 450 mm do 650 mm,“ uvedli v technické zprávě pro stavební úřad architekti ze studia A32.

Podle webu Neovlivní.cz by se právě tato vila měla jednou stát novým domovem Babiše a jeho rodiny. Monika Babišová to tak nebude mít daleko do restaurace Paloma Průhonice, se kterou má rodina velké plány.

Sdílejte článek
Štítky rodina luxus bydlení Andrej Babiš Petr Pavel ANO 2011 vila Monika Babišová pozemek Průhonice

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.