Celebrity

21. června 2023 09:55

Eliška Reiglová

Jiří Paroubek vyvedl o 23 let mladší partnerku. Vedle Gabriely se výrazně změnil

V červenci oblíbený herec a moderátor Jiří Krampol oslaví 85. narozeniny, slavnostní večírek ale v Divadle Broadway uspořádal s předstihem. Krampola potěšilo, že nechyběla plejáda slavných hostů. Pogratulovat mu přišel i bývalý premiér Jiří Paroubek (70), kterému dělala doprovod o 23 let mladší partnerka Gabriela Kalábková (47).

Jako oficiální partnerka se Gabriela Kalábková po boku Jiřího Paroubka poprvé objevila v roce 2017. Tehdy bývalý premiér procházel náročným rozvodem s druhou manželkou Petrou, pro kterou roky představoval muže se sexy mozkem. Od náročného rozvodu ušel Paroubek kus cesty. Je vidět, že dnes je opravdu vnitřně spokojený, po boku nové partnerky shodil několik kilogramů a vypadá opravdu dobře.

„Gábina je klidná síla. Je to prostě člověk, na kterého je spolehnutí. Je to, nevím, jestli není příliš intimní to říct, velmi oddaná žena. Je to velmi klidný vztah. Klidný přístav, do kterého jsem z toho předchozího turbulentního, byť krásného vztahu přišel docela rád,“ řekl už v minulosti Jiří Paroubek portálu iDnes.cz.

Velkolepá oslava

Na oslavu Jiřího Krampola přišel bývalý šéf ČSSD ve volnějším obleku šedé barvy, který doplnil bílou košilí a kravatou větších rozměrů. Jeho partnerka se pak sladila spíše do modrých barev - měla na sobě letní šaty s modrými kvítky a před vánkem se chránila džínovou bundou. Od svého milovaného se nehnula na krok a z každého gesta bylo vidět, že Jiřího ctí a obdivuje.

Sdílejte článek
Štítky láska vztah Jiří Paroubek Jiří Krampol Divadlo Broadway Gabriela Kalábková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.