Celebrity

20. dubna 2024 06:30

David Laštovka

Filip Tomsa promluvil o své postižené sestře: Postarám se o ni, jednou bude žít s námi

Filip Tomsa, který patří k nejkrásnějším českým hercům, oslavil 40. narozeniny. Přestože se to kolem něj fanynkami hemží, on má oči jen pro jednu – svoji milovanou ženu Evu, s níž má dvě dcery. Jaké je jeho soukromí?

Se svojí osudovou láskou Evou Měšťákovou se Filip Tomsa seznámil během natáčení televizního seriálu. Po dvouleté známosti si ji vzal za ženu a letos v manželství oslaví už čtrnáct let. Mají spolu dvě dcery, jedenáctiletou Rozárku a osmiletou Malvínu. Rodina je pro herce vším a snaží se být tím nejlepším tátou.

Do letadla může vzít vždy jen jednu dceru

Holky s ním sdílejí i jeho nadšení pro adrenalinovou zábavu. Mezi jeho koníčky patří například létání ultralehkým letadlem. „Vejdou se do něj maximálně dva lidé, takže na výlet mohu vzít vždy jenom jednu. Holky to mají rády, tak se střídají, a vůbec se nebojí. Chodíme létat pravidelně, je to skvělý relax,“ prozradil herec redaktorovi webu Prima Ženy. Strach létat se svými nejbližšími nemá. „Statisticky je dokázáno, že je to stále nejbezpečnější způsob dopravy,“ uvedl Tomsa.

Sestru bere na společné výlety

Velmi krásný vztah má i se svou sestrou Evou, která trpí mentálním postižením. „V předchozích letech došlo ke zhoršení mentálního stavu, takže má více svůj vlastní svět. Nadále žije s rodiči. Až to jednou nebudou zvládat, počítám s tím, že se samozřejmě přestěhuje k nám. Potřebuje specifické zacházení,“ uvedl Filip. Sestru se svojí manželkou a dcerami často bere i na společné výlety. Je znát, že má dobré srdce.

Přečtěte si také: Šárka Krausová je šťastná, že už není Vaculíková. Ondřej Kraus ji ale nejdřív nezajímal

Před kamerou Filip Tomsa obvykle představuje kladné postavy, v seriálu Slunečná však zažil změnu. „Hrál jsem tam klasického záporáka, a to my herci přímo milujeme. Byla to pro mě změna k lepšímu. Moc mě také potěšilo, jaký tento seriál měl mezi diváky ohlas,“ prohlásil Filip Tomsa, který vyrůstal na Mladoboleslavsku, kde navštěvoval tradiční lidovou školu umění. Poté vystudoval pražskou konzervatoř. V poslední době jste ho mohli vidět také v seriálu Pod hladinou na Primě.

V seriálu Pod hladinou si zahrál také Matěj Hádek:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.