Filmový svět barbíny Jiráčkové: Na večeři by šla s Čenským a odsoudila film Duna

KVIFF: Gabriela Jiráčková o filmech

Barbie Gabriela Jiráčková jezdí do Karlových Varů pravidelně a většinou ji doprovází přítel Max. Dvojice se snaží stíhat filmy, večírky i pohodové potulování po kolonádě. Jak to má Gabriela se světovou kinematografií? Redakce Prima Ženy si na Gabrielu nachystala pár otázek.

Česká Barbie Gabriela Jiráčková do Karlových Varů vzala svého přítele Maxe. Stihli řadu akcí a hodně pozornosti poutali například na přehlídce módní návrhářky Debbie Brown. Naši redaktoři Jiráčkovou potkali také na akci, kde alkohol tekl proudem, ale Barbie se držela zpátky, věděla, že před sebou má ještě hodně náročný program. Čas na zodpovězení filmových otázek si ale našla.

První otázka směřovala na film, který Gabrielu nejvíce dojal. „To si pamatuji zcela přesně, byl to Bílý Bim, ten jsem nedokoukala. Já nechci znít nějak cynicky, ale když ve filmu či v knížce zemře hlavní hrdina, myslím člověk, tak mě to tolik nedojme, jako když zemře zvíře. Smrt pejska, který byl věrný svému majiteli, mě hodně rozplakala. V knížce jsem to dočetla do konce, ale ve filmu jsem to nedala,“ popsala Gabriela pro Prima Ženy.

Podívejte se na rozhovor s Jiráčkovou, kterou jsme zastihli na přehlídce Debbie Brown:

Při druhé otázce Barbie určitě zaskočila plno fanoušků kvalitní fantasy. Dostala otázku, který film ji zklamal natolik, že odešla z kina a nedokoukala ho. „Budu znít asi neumělecky a bez vkusu, ale film, který mi přišel strašně strohý nebo jsem ho nepochopila, je Duna. Já znám původní verzi od Davida Lynche a ta mi přišla mnohem umělečtější a zajímavější,“ uvedla Jiráčková otevřeně.

Na večeři by šla s Janem Čenským

Pokud by Gabriel dostala nabídku nahradit nějakou světovou herečku v nějakém velkém kasovním trháku, tak by si prý vybrala Margot Robbie. Dětskou láskou, se kterou by i dnes šla Barbie na večeři, je prý Jan Čenský. Gábina ale zdůraznila, že na večeři by šla jen za předpokladu, že by neměla přítele Maxe, který ji ve Varech střežil na každém kroku. Na celý rozhovor s můžete podívat v úvodním videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.